directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 13:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 6 de març de 2019 12:15 h

La coalició d'ERC, el BNG i EH Bildu a les europees denunciarà que "els drets fonamentals són vulnerats a Catalunya"

Ara Repúbliques presenta la seva candidatura conjunta a Brussel·les per als comicis al Parlament Europeu

ACN Brussel·les.-La coalició d'ERC, el BNG i EH Bildu a les eleccions europees ha anunciat que denunciarà que "els drets fonamentals són vulnerats a Catalunya" en la seva campanya electoral. Ara Repúbliques donarà el tret de sortida a la seva candidatura conjunta als comicis al Parlament Europeu amb un acte aquest dimecres a la tarda a Brussel·les. En declaracions als mitjans a l'Eurocambra aquest matí, la número dos per ERC Diana Riba ha avisat que lluitaran perquè el cap de llista Oriol Junqueras "pugui ser eurodiputat en la pròxima legislatura". "Per cada demòcrata que tanquin a la presó sortirem molts més a lluitar", ha dit la parella de l'exconseller també en presó preventiva, Raül Romeva.

Des de la formació asseguren que el cas de l'exvicepresident Junqueras no tindrà "precedents" a l'Eurocambra i no descarten que el cas pugui acabar al Tribunal de Justícia de la Unió Europea, si hi ha traves perquè pugui recollir la seva acta d'eurodiputat.Pel que fa al contingut del seu programa electoral, Riba ha avançat que Ara Repúbliques "treballarà no només per no retrocedir, sinó també per avançar" en els drets democràtics a Catalunya, l'Estat espanyol i la UE. "Només avançant a la política podrem resoldre els problemes polítics", ha dit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.