directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 04:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 6 de març de 2019 20:07 h

Sánchez defensa els decrets socials i per no “resignar-se” al “bloqueig” del PP i de Cs

Assegura que abans que acabi la legislatura recuperarà via decret llei el subsidi per als desocupats de més de 52 anys

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha defensat aquest dimecres des de Vitòria la decisió del seu executiu d’aprovar per la via del reial decret les mesures socials que el PP i Cs han “bloquejat” a la Mesa del Congrés dels Diputats o que han caigut fruit del rebuig dels pressupostos. Poques hores després que el PP i Cs hagin demanat a la Junta Electoral Central que impedeixi que l'executiu expliqui aquestes mesures a les rodes de premsa posteriors al Consell de Ministres, Sánchez ha apuntat que fruit d’aquest “bloqueig” tenia dues opcions: “Resignar-me o aprovar mesures justes, i he decidit fer el segon en benefici de la majoria social d’aquest país”. Sánchez també ha insistit –com ja va apuntar el 16 de febrer- que abans que acabi la legislatura recuperarà via decret llei el subsidi per als desocupats de més de 52 anys.

En un míting a Vitòria, Sánchez ha afirmat que el 28 d’abril els ciutadans escullen entre una societat inclusiva o excloent i ha acusat el PP i Cs de “blanquejar” les actuacions de l’extremadreta i de pretendre “donar lliçons” del que han de sentir les dones. “Ara estan enfadats amb que aprovem mesures socials al Consell de Ministres, quan el problema de la dreta és que fem polítiques socials per a la majoria d’aquest país davant el bloqueig”, ha sentenciat.Sánchez ha avançat que abans que acabi la legislatura recuperarà via decret el subsidi per als majors de 52 anys que estan desocupats i també ha promès rebaixar en vuit punts la taxa d’abandonament escolar i activar un pacte d’estat per a l’educació per dedicar a l’educació el 5% del PIB.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.