directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 09:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 7 de març de 2019 17:12 h

Yung Beef programa un escenari de músiques urbanes al Primavera Sound 2019

És la primera vegada que el festival cedeix a un artista la programació complerta d’un dels seus espais

ACN Barcelona.-Albany, Gangsta Boo, Kodie Shane, La Zowi, Somadamantina o Japanese. Aquests són alguns dels 17 artistes de l’“escenari somiat” que Yung Beef ha dissenyat pel Primavera Sound 2019. Per primera vegada, el festival ha confiat a un artista extern la programació d’un dels seus escenaris del recinte del Parc del Fòrum, i l’escollit ha estat el jove músic granadí. Yung Beef, figura de referència del trap a l’Estat, ha confegit un programa de músiques urbanes (essencialment, trap, rap i reggaeton) que sonaran durant els tres dies del festival en un nou escenari. El músic va defensar recentment la seva selecció en un acte públic, tot afirmant que si li demanessin com seria un dia de música perfecte per a ell, “seria així”.

Els 17 artistes escollits per Yung Beef com a comissari d’aquest nou escenari dedicat a les músiques urbanes i de carrer són Albany, Brad Star, Dj Playero, Gangsta Boo, Goa, Goth Boi Clique, Hurricane G feat. Tony Touch, Ian Isiah, Japanese, Kodei Shane, La Goony Chonga, La Zowi, Mark Luva, Rico Nasty, Rosa Pistola, Somadamantin, Uzielito Mix i ell mateix (en format dj).



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.