directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 01:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Ebre doble fletxa Dijous, 7 de març de 2019 18:50 h

Denuncien un mariscador furtiu per extreure dàtils i caixetes per valor de 400 euros a l'Ametlla de Mar

Agents Rurals i un agent de la policia local d'Amposta fora de servei han interceptat l'home, que utilitzava un equip de respiració autònom

ACN L'Ametlla de Mar.-Agents Rurals han denunciat un home per extreure dàtils de mar i caixetes de la zona de l'Illot, a l'Ametlla de Mar. El mariscador furtiu va ser interceptat gràcies a la intervenció d'un policia local d'Amposta fora de servei. L'home feia servir un equip de respiració autònom i una maça amb la qual trencava les roques per extreure els dàtils del seu interior. Havia aconseguit 7,4 quilos d'aquest marisc així com 2 quilos de caixetes. Segons recorden els Agents Rurals, els dàtils de mar són una espècie protegida i la seva captura i comercialització estan prohibides, poden arribar a constituir una infracció administrativa i, fins i tot, penal. D'acord amb els càlculs fets pel cos, el valor que el mariscador hauria pogut obtenir amb la venda de les captures superaria els 400 euros.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.