directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 14:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 8 de març de 2019 13:21 h

Una diputada de Cs serà la número 2 de Valls en una llista que el candidat diu que serà "paritària"

“Les dones sempre han estat part important dels meus equips polítics i de govern”, assegura el cap de cartell

ACN Barcelona.-El candidat a l'alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha aprofitat el 8 de març i el Dia de la Dona per presentar les tres dones que ocuparan el segon, quart i vuitè lloc de la seva llista per a les municipals. Així, l'actual diputada de Cs –partit que dona suport a Valls- María Luz Guilarte serà qui ocupi el segon lloc d'una llista que el candidat ha qualificat de "paritària" i "transversal". Guilarte és llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat de Granada, diplomada PMD per Esade i Insead (França), i ha estudiat en universitats europees, així com a Georgetown (EEUU) i Fudam (Shangai). Manuel Valls ha presentat també a l'ex senadora i antiga membre d'Unió Eva Parera com la número 4 de la candidatura, i a Noemí Martín, consellera del districte de Nou Barris per Cs, com a número 8.

"Aquesta és una candidatura guanyadora de sortida, pionera a Europa per la seva transversalitat; treballarem per rescatar Barcelona", ha assenyalat Guilarte durant l’acte. Valls ha volgut presentar les tres dones justament el 8 de març per reforçar el seu paper a la candidatura. "Les dones sempre han estat part important dels meus equips polítics i de govern", ha assegurat l'ex primer ministre francès. A més, Valls ha demanat fer de Barcelona una ciutat feminista i ha assegurat que "si la igualtat es consolida millorarà la vida de tots els barcelonins". "Jo sóc feminista", ha sentenciat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.