directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 17:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 9 de març de 2019 11:48 h

El Govern fa una oferta a Nissan per evitar que es desmantelli la planta de Catalunya

Chacón assegura que és una proposta "econòmica i de tota mena" que permetria "nous projectes industrials"

ACN Barcelona.-El Govern de la Generalitat ha fet arribar a Nissan una oferta per intentar evitar que la marca automobilística desmantelli la seva planta i abandoni Catalunya. Així ho ha explicat la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, en una entrevista que publica el Periódico. Davant la petició d'ajudes que ha fet Nissan, l'executiu assegura que ha fet "una proposta i està treballant amb l'empresa perquè no desmantellin la seva planta a Catalunya". "I no hauríem de tenir cap problema per a aconseguir un acord", afirma. Tot i no voler donar detalls pel caràcter "confidencial de l'oferta, Chacón concreta que es tracta "d'una proposta econòmica i de tota mena". "És la proposta suficient perquè Nissan pugui optar amb la candidatura de Barcelona a nous projectes industrials. Nissan no pot dir res sobre la predisposició de la conselleria d'Empresa a donar la talla en ajudes. Som conscients del que representa el sector per a Catalunya", afirma.

Per últim, la consellera considera que "evidentment" la seva proposta ha d'anar associada a canvis tecnològic com el de la producció de vehicles elèctrics. "Encara que tenim els límits que s'estableixen per a les ajudes d'Estat. Les candidatures poden arribar del Regne Unit o de qualsevol altre país, però la candidatura de Barcelona estarà al nivell de qualsevol", conclou.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.