directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 22 de maig de 2024 08:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 13:19 h

Govern, Conselh Generau d'Aran i UdL signaran un conveni perquè les PAU es puguin fer en aranès

L'executiu defensa que el conveni posa de manifest el seu compromís de donar resposta a la diversitat lingüística de Catalunya

ACN Barcelona.-El Govern de la Generalitat, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, el Conselh Generau d’Aran i la Universitat de Lleida (UdL) signaran properament un conveni perquè les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) es puguin fer en occità, aranès a l’Aran. L'executiu de Quim Torra defensa que aquest conveni posa de manifest el compromís del Govern de donar resposta a la diversitat lingüística de Catalunya. D’aquesta manera en les Proves d’Accés a la Universitat de 2019 a què es presentin els estudiants d’Aran, s’inclourà l’opció de l’aranès en els enunciats de l’examen d’Història, matèria obligatòria per a tot l’alumnat.

En successives convocatòries es podrà ampliar les matèries en què s’estableixi l’opció d’enunciats en aranès. L'acord s'ha tancat al Consell Executiu d'aquest dilluns al matí a l'Aran.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.