directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 18:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 13:51 h

Torra intentarà fer el relleu de Borràs i Artadi simultàniament la setmana vinent

La data límit de la número 2 de JxCat a Madrid com a consellera de Cultura és el 24 de març

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Quim Torra, intentarà fer el relleu de Laura Borràs i Elsa Artadi a les conselleries de Cultura, Presidència i portaveu de l'executiu de manera simultània la setmana vinent. Així ho ha explicat la pròpia Artadi durant la roda de premsa d'aquest dilluns al migdia, posterior al Consell Executiu que s'ha reunit pel matí a l'Aran. La data límit de Borràs, número 2 de JxCat a les eleccions espanyoles, com a consellera de Cultura és el 24 de març, tal com marca la normativa. L'encara cap de Presidència i portaveu del Govern no té aquesta restricció de calendari. Artadi serà la número 2 de JxCat a les eleccions municipals de Barcelona.

D'aquesta manera, l'últim Consell Executiu de Borràs serà el 19 de març, i entre aquesta data i el dia 24 es tancaria el relleu a Cultura. Torra intentarà que el canvi es faci de manera simultània al relleu a Presidència i al càrrec de portaveu, que ocupa Artadi. "Tindria sentit fer-ho alhora, però s'ha de tancar amb el president Torra", ha remarcat l'encara consellera. "Si no es pot fer el relleu alhora, es farà per separat", ha puntualitzat.El propi cap del Govern pilotarà l'operació amb col·laboració amb els dos consellers "legítims" afectats: Jordi Turull (Presidència i portaveu) i Lluís Puig (Cultura). "Intentarem fer els relleus el màxim de profitosos i que generin el menor trasbals. Ho farem de manera àgil i eficient", ha subratllat Artadi. Per a rellevar la consellera al capdavant de Presidència sona amb força l'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, que preguntada per l'ACN aquest diumenge ja es va posar a predisposició de Torra i Turull.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.