directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 17:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 13:54 h

El PSC considera "irrellevant" la "disputa acarnissada" per veure qui lidera l'espai independentista

El secretari d'Organització, Salvador Illa, diu que el 28-A es triarà entre un govern "que mira endavant" i "tres dretes que volen tornar enrere"

ACN Barcelona.-El PSC considera que la "disputa acarnissada" per liderar l'espai independentista de cara a les eleccions espanyoles i europees és "irrellevant, indiferent i està fora de lloc". En aquest sentit, el secretari d'Organització, Salvador Illa, ha apuntat que el 28-A el que toca és triar entre un govern socialista, "que mira endavant" o un del PP, Ciutadans i Vox, "tres dretes que vol tornar enrere tres dècades", i que a les europees es tria "qui mana a Europa". "No va de veure qui mana en l'àmbit independentista", ha afegit Illa. D'altra banda, ha qüestionat el "paper" que voldran jugar els independentistes a Madrid i ha recordat que PDeCAT i ERC "van fer pinça amb Cs i PP" per no tramitar els pressupostos.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.