directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 21:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 14:02 h

Torra i la meitat dels consellers del Govern assistiran a la manifestació el 16-M a Madrid

Artadi, Borràs, El Homrani i Jordà se sumaran a la mobilització contra el judici de l'1-O

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Quim Torra, i la meitat dels consellers del Govern assistiran a la manifestació d'aquest dissabte, 16 de març, a Madrid contra el judici de l'1-O. Així ho ha explicat l'encara portaveu del Govern, Elsa Artadi, durant la roda de premsa d'aquest dilluns al migdia, posterior al Consell Executiu que s'ha reunit pel matí a l'Aran. A falta de confirmació oficial, la consellera ha dit que la responsable de Cultura, Laura Borràs; el titular de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; i la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, se sumaran a la mobilització.

Falta saber si altres membres del Govern també aniran a la manifestació de Madrid. Avui, per exemple, la consellera Àngels Chacón i el conseller Josep Bargalló no han pogut assistir al Consell Executiu, on s'ha parlat -de manera informal- de l'assistència a la mobilització de dissabte, segons ha explicat Artadi.La marxa la convoquen l'ANC i Òmnium, i hi donen suport l’Associació Catalana pels Drets Civils, ERC, JxCat, la CUP, la Crida, el PDeCAT, Demòcrates, representants dels comuns i diversos col·lectius d’esquerres de Madrid. La manifestació començarà a les 18:00 hores a Atocha i arribarà a la plaça de Cibeles.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.