directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 04:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 14:29 h

Casado demana que es desclassifiqui la informació sobre l'11-M per "arribar a la veritat, si hi ha algú que l'oculta"

El líder del PP, sobre les gravacions de Villarejo: "Si les informacions són certes, les víctimes mereixen saber tota la veritat"

ACN Madrid.-El president del PP, Pablo Casado, ha demanat que es desclassifiqui la informació sobre l'atemptat de l'11-M per "arribar a la veritat, si hi ha algú que l'oculta o està intentant mercadejar amb ella". El líder dels populars ho ha dit aquest dilluns durant un acte d'homenatge i record amb motiu de l'aniversari de l'11-M de l'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT) a Madrid. "Si hi ha alguna informació que no coneguem o que no es posés en negre sobre blanc durant la instrucció o la vista oral del macrojudici de l'11-M seria bo que se sabés per rescabalament de les víctimes", ha dit Casado.

En referència a les gravacions de Villarejo on assegura que la cúpula policial de l’aleshores ministre Rubalcaba creia que els serveis secrets de França i Marroc estaven darrere dels atemptats de l’11-M, el líder del PP ha dit que si les informacions són certes "les víctimes mereixen saber tota la veritat". Casado ha insistit que les informacions sobre l'11-M no haurien de tractar-se com un "tabú".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.