directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 22:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 12 de març de 2019 10:36 h

Puigdemont sobre els llaços grocs: "Espero que no estiguem davant d'un altre cas per desobediència del president Torra"

L'expresident reivindica JxCAT com a "força central del catalanisme": "Som molt moderats"

ACN Brussel·les.-L'expresident Carles Puigdemont espera que el requeriment de la Junta Electoral Central a la Generalitat per retirar els llaços grocs dels seus edificis no acabi sent "un altre cas per desobediència" del president Quim Torra. Així, Puigdemont veu "sospitós" que la JEC "faci una exigència d'aquest tipus" a "una administració que no té res a veure amb les eleccions". Preguntat per les crítiques sobre la configuració de les llistes electorals en una entrevista a RAC 1, el líder de Junts per Catalunya ha reivindicat aquesta formació com a "força central del catalanisme" i ha assegurat que la candidatura conjunta "adapta les prioritats i lideratges al moment que viu el país". "Som molt moderats", ha defensat.

L'expresident afirma que "respecta" la demanda del diputat del PDeCAT al Congrés Carles Campuzano d'unes primàries per configurar les llistes a les eleccions generals, però ha defensat que el PDeCAT ja va fer dos consells nacionals i que això és "un reforçament democràtic" en la presa de decisions."Els mateixos associats han decidit el que volen", ha dit. A més, ha remarcat que en els darrers anys el PDeCAT ha fet "un exercici de maduresa" mirant "molt més cap als associats i cap al futur".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.