directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 9 de maig de 2024 03:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 12 de març de 2019 11:24 h

Martí Terés vol mantenir la militància d'ERC tot i presentar-se a les municipals a Girona amb JxCat

La cap de llista, Marta Madrenas, assegura que és una "peça important" per a la candidatura i que anirà entre els deu primers de la llista

ACN Girona.-L'exregidor d'ERC-MES a l'Ajuntament de Girona, Martí Terés, ha afirmat que vol mantenir la militància del partit republicà tot i presentar-se a les eleccions municipals del 26 de maig sota les sigles de Junts per Catalunya (JxCat) a Girona. Terés, que ahir va renunciar a l'acta de regidor, ha assegurat que no ha tingut "cap resposta" per part de la direcció d'ERC. A més, defensa que ha decidit formar part de la candidatura encapçalada per Marta Madrenas perquè és un projecte "que suma" i que és "transversal". Madrenas ha exposat que Terés serà una "peça important" per a la candidatura i que anirà entre els deu primers de la llista, tot i que encara no ha concretat en quina posició.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.