directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 11:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 20:39 h

Sánchez acusa PP i Cs de fer “oposició als espanyols” per posar traves al decret d’ampliació del permís de paternitat

Assegura que a diferència de Ciutadans el PSOE no posarà “cordons sanitaris” a cap força

ACN Madrid.-El president del govern espanyol i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha acusat aquest dimecres PP i Cs de fer “oposició als espanyols” per les traves que posen des de la Mesa del Congrés dels Diputats a la tramitació del decret per a l’ampliació del permís de paternitat. Els dos grups han demanat aquest dimecres un informe dels serveis jurídics de la cambra sobre la constitucionalitat del decret. En un míting a Astúries, Sánchez ha assegurat que les dues forces de la dreta “han tornat a intentar paralitzar” mesures socials d’urgent necessitat. “Els demano a PP i Cs que després de set anys d’injustícia social deixin de banda el sectarisme i aprovin mesures que són bones per a la gent, que pensin en Espanya i en els espanyols”, ha dit, perquè oposar-se a les mesures socials és “insolidari i deslleial”.

Sánchez també ha afirmat que contràriament al que ha fet el líder de Ciutadans, Albert Rivera –que ha tancat la porta a un possible acord amb el PSOE- els socialistes espanyols no posaran un “cordó sanitari” a cap força política. En tot cas ha afirmat que “amb aquesta dreta no és possible entendre’s” perquè “s’ha radicalitzat” i al final “l’electorat de la dreta els haurà de donar una lliçó” i demanar “sentit d’Estat”.Ha afirmat també que les enquestes “van bé” per al PSOE i que tots els estudis diuen que els socialistes “guanyaran les eleccions”. Amb tot, ha demanat la mobilització i combatre l’abstenció per parar els peus a una dreta que s’ha “fusionat” amb l’extrema dreta.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.