directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 10:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de març de 2019 19:08 h

Trapero va avisar el 28 de setembre a Puigdemont que els Mossos "no acompanyaven el procés" i complirien la llei

El major i altres comissaris estaven avisats personalment pel TC i la posició del Govern els feia córrer "riscos personals"

ACN Madrid.-L'excap dels Mossos, el major Josep Lluís Trapero, ha explicat finalment el contingut de la reunió que va mantenir amb Puigdemont, Junqueras i Forn el dia 28 de setembre. Ho ha relatat a preguntes del president del tribunal, Manuel Marchena, que s'ha acollit a la llei que permet al tribunal preguntar per "depurar els fets". Trapero ha explicat que en la trobada els van dir clarament que els Mossos "no acompanyaven el procés independentista", els van "emplaçar" a complir la llei i les ordres judicials i van dir que el cos mai actuaria en contra de la llei i la Constitució. A més, els van dir que estaven "molestos" per declaracions de Forn i Turull sobre l'1-O. També van recordar que tant ell com els comissaris que l'acompanyaven estaven avisats personalment pel TC i corrien "riscos personals". Havia demanat a la reunió que també hi anés Forcadell, que no hi va assistir. "Facin la feina que hagin de fer", ha explicat que li va respondre Puigdemont.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.