directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 9 de maig de 2024 01:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 15 de març de 2019 12:31 h

Unió de Pagesos se suma a la manifestació de Madrid contra el judici de l'1-O

A través d'alguns dels seus representants sindicals, en defensa dels drets i les llibertats de Catalunya

ACN Barcelona.-Unió de Pagesos (UP) serà present a la manifestació d'aquest dissabte a Madrid a través d'alguns dels seus representants sindicals, en defensa dels drets i les llibertats de Catalunya amenaçats pels judici a l'1-O. El sindicat ja es va sumar a la vaga general del passat 21 de febrer i a la manifestació de Barcelona del 16 de febrer, convocatòries que han aplegat múltiples organitzacions polítiques, sindicals, socials i veïnals de Catalunya en el marc de la campanya 'L'autodeterminació no és cap delicte', iniciada el 7 de febrer. D'aquesta manera, el sindicat se suma a la denúncia de la causa general oberta contra polítics i activistes arran de la mobilització ciutadana pel referèndum del dret a decidir, que ha comportat presó preventiva, exili i ''persecució fora dels límits de l'estat de dret''.

Més de 500 autocars sortiran de diferents punts de Catalunya per dirigir-se cap a Madrid per participar a la manifestació conra el judici de l'1-O convocada a les sis de la tarda al passeig del Prado amb el lema 'L'autodeterminació no és delicte. Democràcia és decidir'. La manifestació està convocada per ANC, Òmnium i els grups parlamentaris de JxCat, ERC i la CUP. A més, també hi haurà representants de IAC Catalunya, Intersindical-CSC, Gure Esku Dago, Altsasu Gurasoak, EH Bildu, membres del BNG i del Sindicat Andalús de Treballadors, entre d'altres. El president de la Generalitat, Quim Torra, i la meitat dels consellers del Govern també assistiran a la manifestació.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.