directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 09:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 16 de març de 2019 13:48 h

El PPC sobre la candidatura d'Álvarez de Toledo: "La lluita contra el supremacisme separatista és de tots els espanyols"

Alejandro Fernández diu que ells no fugen de Catalunya "com han fet altres", en referència implícita a la candidatura d'Arrimadas al Congrés

ACN Mollerussa.-El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha dit que la candidatura de l'exdiputada del PP al Congrés dels Diputats, Cayetana Álvarez de Toledo, com a cap de llista dels populars per Barcelona a les eleccions espanyoles del 28-A, s'explica perquè "la lluita contra el supremacisme separatista és de tots els espanyols". En aquest sentit, "hem de posar els millors a donar aquesta batalla", ha afegit des de Mollerussa, on ha visitat la Fira de Sant Josep. Fernández ha volgut aprofitar per enviar un missatge: "Nosaltres no fugim com han fet altres", ha reblat en referència implícita a la candidatura d'Inés Arrimadas, que deixa el Parlament de Catalunya per anar a Madrid, com a candidata de Cs per Barcelona a les eleccions del 28-A.

Alejandro Fernández ha lloat la figura d'Álvarez de Toledo. "Té una trajectòria intel·lectual al servei de la llibertat, la concòrdia i contra el nacionalisme disgregador absolutament rotunda i clara". I a més "ho fa amb una pedagogia extraordinària", ha assegurat.Fernández també ha aprofitat per recordar que des del PP no fugen de Catalunya, "com han fet altres", sinó que "posem el talent al servei de la causa a Catalunya i en aquesta clau s'ha d'interpretar la candidatura de la Cayetana", ha afegit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.