directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 16:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Diumenge, 17 de març de 2019 11:09 h

El TS confirma la condemna a Gas Natural a pagar 14 MEUR a l'Ajuntament de Barcelona per no abonar l'impost d'una obra

El Suprem no admet a tràmit el recurs de cassació interposat per la gasista contra la sentència del TSJC, segons el consistori

ACN Barcelona.-El Tribunal Suprem ha confirmat la sentència que va dictar el 2017 el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el 2017 i que obliga a Gas Natural a pagar 13.783.250 euros per no abonar l'Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres per la construcció de la Central Tèrmica de Cicle Combinat del Port de Barcelona. Segons un comunicat de l'Ajuntament de Barcelona, la Sala del Contenciós-Administratiu del Suprem no ha admès a tràmit el recurs de cassació interposat per la gasista i ha condemnat a la companyia a fer-se càrrec de les costes processals. El cost de les obres va superar els 440 milions d'euros i el consistori va posar en marxa a finals d'agost del 2011 les accions inspectores per tal de regularitzar el cobrament dels impostos corresponents.

L'empresa constructora, però, va al·legar que el cost total d'execució havia estat molt inferior. Segons la companyia, el contracte s'havia signat sota la modalitat de "claus en mà" i no disposava de factures, ni de certificacions d'obres per acreditar el cost exacte, ja que aquesta documentació obraria en poder dels contractistes (alguns d'ells amb seu social a l'estranger) i subcontractistes.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.