directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 01:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 17 de març de 2019 15:23 h

Artadi acusa PP i Cs de voler "eliminar el dret de protesta i manifestació"

La consellera assenyala que aquest dissabte va "ser un gran dia en què es va escoltar la veu de l'independentisme al bell mig de Madrid"

ACN Barcelona.-La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha acusat aquest diumenge PP i Cs d'haver-se "expressat amb la voluntat d'eliminar el dret de protesta i de manifestació de la ciutadania", després que els líders d'aquestes formacions hagin criticat la protesta independentista a Madrid d'aquest dissabte. Artadi ha afirmat que va ser un dia "molt emocionant, molt alegre, però també molt reivindicatiu, perquè no podem perdre aquesta energia i contundència amb les quals ens expressem". "Va ser un gran dia en què es va escoltar la veu de l'independentisme al bell mig de Madrid", ha recalcat.

En una atenció als mitjans de comunicació, Artadi ha afirmat que a PP i Cs "els molesten les protestes". Preguntada per les declaracions de les últimes hores de membres d'aquestes formacions que acusaven els independentistes de "fer xantatge" a Pedro Sánchez amb la manifestació -així ho va afirmar la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, a La Sexta-, Artadi ha respost que "el que és un xantatge és dir a la gent que se li seguiran manllevant els drets si s'expressa en llibertat". El líder de Cs, Albert Rivera, ha criticat aquest diumenge Sánchez per no "sortir i donar la cara" després de la manifestació dels seus "socis" i el del PP, Pablo Casado, va afirmar que les entitats que van sortir al carrer havien vingut a exigir al president del govern espanyol que "complís el pagament al comptat". La portaveu del Govern ha assenyalat que va ser un dia "molt emocionant" perquè també hi havia "un punt d'incertesa" de saber què passaria i ha valorat l'"esforç" de les persones que van participar a la manifestació per arribar a Madrid, en autocars, trens, avions o cotxes particulars. Sobre la participació a la manifestació, ha afirmat que "les imatges parlen per si soles. No es vol veure la realitat i aquest és part del problema". Artadi, que serà la número 2 de la candidatura de Junts per Catalunya a Barcelona, que encapçala Joaquim Forn, ha fet aquestes declaracions en una atenció als mitjans de comunicació a la plaça de la Concòrdia de Barcelona. L'han acompanyada Neus Munté i Ferran Mascarell, números 3 i 4, respectivament, de la candidatura.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.