directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 21 de maig de 2024 02:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dilluns, 18 de març de 2019 19:46 h

La plataforma Unitat contra el Racisme i el Feixisme convoca una manifestació amb el lema 'Stop Vox'

L'esdeveniment, que tindrà lloc a Barcelona, s'emmarcarà en la celebració del dia de l'ONU contra la discriminació racial

ACN Barcelona.-La plataforma Unitat contra el Racisme i el Feixisme ha convocat una manifestació amb el lema 'Stop Vox' per al dissabte vinent als Jardinets de Gràcia, a Barcelona. Es tracta d'una manifestació "de rebuig a l'extrema dreta" que coincidirà amb la celebració del Dia Internacional contra el Racisme. Fins a 200 entitats i partits polítics com la CUP o ERC s'han sumat a la iniciativa. A la roda de premsa de presentació de l'acte hi ha hagut representació cupaire i republicana, per exemple en la figura del diputat republicà al Congrés Joan Tardà, que ha convidat "tothom" a manifestar-se "per aturar el feixisme", en una piulada a Twitter on incorporava l'etiqueta #StopVox.

La manifestació començarà a les cinc de la tarda i està previst que baixi pel Passeig de Gràcia des dels Jardinets fins a la Gran Via, on hi haurà parlaments.Des d'Unitat contra el Racisme i el Feixisme s'ha indicat que la manifestació del dissabte s'emmarca en una protesta d'àmbit mundial. L'entitat ha apuntat que s'ha decidit assenyalar Vox perquè a Espanya l'extrema dreta "té nom i cognoms".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.