directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 10 de maig de 2024 14:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 09:39 h

Bosch es reunirà amb diputats del Bundestag dijous i divendres a Berlín

El conseller d'Acció Exterior segueix amb l'agenda internacional després de visitar l'ONU i Islàndia la setmana passada

ACN Barcelona.-El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, mantindrà diverses reunions amb diputats del Bundestag alemany dijous i divendres a Berlín, segons ha pogut saber l'ACN. Bosch, que la setmana passada va viatjar a la seu de l'ONU a Ginebra i va visitar el parlament d'Islàndia, viatjarà a Alemanya, on s'entrevistarà amb diputats d'almenys tres partits polítics amb representació a la cambra, tot i que l'agenda encara està oberta i podrien sortir reunions amb més formacions. A més, el conseller té previst visitar la delegació del Govern a Berlín, encapçalada per Marie Kapretz, i farà entrevistes amb mitjans alemanys. Durant el viatge, el conseller també mantindrà trobades amb actors i organitzacions internacionals.

El viatge de Bosch a Berlín s'emmarca en la campanya del conseller d'Acció Exterior per explicar a nivell internacional la situació a Catalunya i el judici de l'1-O, i que ja va anunciar durant un discurs al Parlament el passat mes de febrer.Des de llavors, Bosch ha viatjat a Londres, París, Brussel·les, Madrid, Ginebra i Islàndia.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.