directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 14 de maig de 2024 09:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 10:17 h

Exalts càrrecs de Vox acusen la cúpula del partit d’ordenar-los camuflar donacions d’empreses a través de testaferros

El partit d’extrema dreta ho qualifica de ‘fake” i diu que són “antics membres de Vox rebotats”

ACN Madrid.-Exalts càrrecs de Vox acusen la direcció del partit d’ordenar-los camuflar donacions d’empresaris a través de testaferros en una informació de la Cadena Ser que el partit de Santiago Abascal qualifica de “fake”. Segons aquests testimonis, entre el 15 i el 17 de desembre del 2017 la cúpula va reunir tots els responsables provincials de Vox a Soto del Real, i allà el vicepresident i responsable de la captació de recursos del partit, Víctor González Coello de Portugal els va indicar que havien d’oferir als empresaris que volguessin donar diners “una via indirecta per fer-ho sense que la seva identitat es veiés exposada”. “Això era, segons aquestes veus, “utilitzar testaferros, parents o amics”.

Els tres exresponsables de Vox que apunten en aquesta direcció són Carlos Aurelio Caldito, exvicepresident de Vox a Badajoz, Daniel Molina, expresident de Vox a Toledo, i un tercer que ha demanat a l’emissora que no posi de manifest la seva identitat. “El missatge va ser que oferíssim als empresaris fer la seva donació a través de tercers, a través d’altres persones”, assegura aquest últim testimoni. A través del seu compte de Twitter, Vox ha desmentit la informació assegurant que tot plegat és un “fake” protagonitzat per “antics membres de Vox rebotats” que “expliquen pel·lícules de riure” per “intentar distreure’ns”. “Res de nou” conclou el partit de Santiago Abascal.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.