directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 19:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 13:18 h

El Govern garanteix que el personal estatutari de l'ICS recuperi el 75% del complement de productivitat enguany

L'Executiu aprova un decret llei urgent per facilitar el cobrament per part de tots els professionals tributaris que l’han de percebre

ACN Barcelona.-El Consell Executiu ha aprovat aquest dimarts un decret llei que garantirà que els professionals de l’Institut Català de la Salut (ICS) tributaris de percebre el complement de productivitat ja en recuperin enguany el 75%. El complement de productivitat variable s’abona anualment durant el mes d’abril, tal com es va acordar l’any 2008 a la Comissió de Seguiment del II Acord de condicions de treball de personal estatutari de l’Institut Català de la Salut 2006-2010. La recuperació dels imports del complement de productivitat variable del personal estatutari de l’ICS s’ha debatut en dues sessions -celebrades al novembre de l’any passat i aquest febrer- a la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat.

Es tracta d’una demanda del personal de l’ICS, ja que el pes del complement de productivitat variable dins de l’estructura salarial del personal estatutari de l’ICS, suposa que la reducció de les retribucions d’aquests professionals tingui un impacte superior a la de la resta de col·lectius d’empleats públics.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.