directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 16:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 14:40 h

La presa de possessió de les noves conselleres de Presidència i Cultura serà dilluns que ve

Artadi i Borràs seran cessades dels seus departaments aquest cap de setmana per fer efectiu el relleu

ACN Barcelona.-La presa de possessió de les noves consellers de Presidència i Cultura serà dilluns de la setmana que ve, tal com ha anunciat la portaveu del Govern, Elsa Artadi. Ella mateixa (Presidència i portaveu) i Laura Borràs (Cultura) seran cessades dels seus departaments aquest cap de setmana per tal de fer efectiu el relleu. Artadi -número dos de la llista de JxCat a les eleccions municipals de Barcelona- i Borràs -número dos de la candidatura de JxCat al Congrés- han celebrat aquest dimarts al matí el seu darrer Consell Executiu. A més, Artadi també ha comparegut davant la premsa per darrera vegada com a consellera, aquest migdia.

Es compleix així el desig del president, Quim Torra, que volia oficialitzar el relleu d'Artadi i Borràs alhora. D'acord amb els terminis per concórrer a les eleccions espanyoles del 28-A, l'encara consellera de Cultura ha de deixar de ser-ho aquest diumenge, com a tard. Així, el cessament es farà efectiu aquest cap de setmana, i la presa de possessió arribarà dilluns que ve al matí. Abans de començar el Consell Executiu d'aquest matí Borràs s'ha acomiadat de la resta de consellers i conselleres. La número dos de JxCat a les llistes de Madrid ha repartit un poema amb dedicatòria personalitzada a cada membre del Govern, i també a Torra.L'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, rellevarà Artadi com a consellera de Presidència i portaveu del Govern, a l'espera de saber qui ocuparà a partir de dilluns el departament de Cultura. Artadi ha assegurat que la decisió per al relleu d'aquesta conselleria encara no està presa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.