directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 03:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 14:57 h

Ciutadans qüestiona a Buch per què no hi ha detencions a Arran després de "l'atac" a la seva seu

Carlos Carrizosa reclama al Govern que actuï per evitar "atacs contra els demòcrates"

ACN Barcelona.-Ciutadans ha qüestionat al conseller d'Interior, Miquel Buch, per què els Mossos d'Esquadra no practiquen detencions a Arran després que l'organització hagi reivindicat "l'atac" d'aquest dimarts a la seva seu. El portaveu al Parlament de la formació taronja, Carlos Carrizosa, ha reclamat al Govern la seva "obligació" d'evitar que hi hagi "atacs contra els demòcrates" i presentarà preguntes concretes sobre quines investigacions es fan quan l'autor dels fets "s'assenyala a si mateix". Carrizosa ha dit que mentre que "el separatisme pot anar a Madrid o on sigui a manifestar-se", "sembla" que els membres de Ciutadans hagin d'anar "amb escorta". "Ens volen com a ciutadans de segona?", s'ha preguntat. La formació està ultimant la denúncia davant dels Mossos per les pintades, on es llegeix 'Pels nostres cossos no passareu', i els vidres trencats.

Carrizosa ha denunciat que la seu de Ciutadans, al carrer Balmes, ja ha patit vuit "atacs" més i que les seus de Girona, Lleida o l'Hospitalet, entre d'altres, han estat "atacades" 42 cops. Ha explicat que la porta ha quedat inservible i que l'hauran de tornar a canviar. D'altra banda, també ha denunciat que els representants de Ciutadans es veuen "insultats, agredits físicament" o que han patit "pintades o ratllades al cotxe"."Estem farts que els constitucionalistes hàgim d'estar arraconats pels intolerants i violents i per aquells que no toleren les idees dels altres", ha reblat. A més, ha reclamat que el Govern "actuï" per "responsabilitat", ja que són els encarregats de la seguretat pública. "Què fa Buch que no fa detencions?", ha insistit."Anem a Amer i freguen el terra per on hem passat amb lleixiu", ha exemplificat Carrizosa. "No tenen res a fer els poders públics? Catalunya estarà al marge de les lleis? Ens volen com a ciutadans de segona?", ha preguntat. Carrizosa ha assegurat que la formació no es veurà silenciada "mai" perquè són "demòcrates" i exigiran que se'ls respecti.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.