directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRES EN DIRECTE fletxa

publicitat


Diumenge, 31 de juliol de 2016 11:05 h

[Lectures d'estiu] OPERACIÓ JUDES

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix







Etiquetes

Jordi Solé

 

Columna Edicions

Barcelona, 2016

316 pàgines

18,00 €

 

El periodista Jordi Solé situa la seva darrera novel·la en plena Guerra Civil. A la Barcelona de l'estiu del 38, el president de la Generalitat Lluís Companys requereix al periodista Pol Vidal que investigui la mort d'un alt funcionari del govern. Pel mig hi hauria involucrada la policia secreta militar espanyola i les circumstàncies poc clares d'aquella mort podrien tenir conseqüències desconegudes.

 

Pol Vidal ha perdut la seva dona fa uns mesos a causa d'un bombardeig de l'aviació italiana i l'encàrrec l'agafa a contrapeu. Però l'empenta de la jove Lourdes, amiga de la família que vol ser periodista, i la presència de l'intrèpid fotògraf i amic Robert Capa l'empenyen a aprofundir en el cas, ja clarament convertit en un assassinat, i que sembla tenir implicacions importantíssimes per l'esdevenidor de la guerra i poder aturar l'avançada de les tropes franquistes.

 

Operació Judes és una novel·la negra ambientada en uns dels moments més difícils de la nostra història recent i que inclou elements d'aventura, de política, de misteri i, inclús, una exhuberant femme fatale, a la manera dels clàssics del gènere. Realitat i ficció s'entrellacen en una història d'aquelles que es llegeixen d'un tirada i que, un cop arribat a les darreres pàgines, hom lamenta que s'acabi.

 

Ramon Moreno




publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat

publicitat





publicitat



publicitat



publicitat



VÍDEOS fletxa

TV3

comentaris


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.