directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 23:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRE fletxa

publicitat


Dimecres, 4 de juliol de 2007 05:00 h

José Luis Gallego

'Encara hi som a temps'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix






Encara hi som a temps

Autor: José Luis Gallego
Editorial: Columna
Pàgines: 128
Any d'edició: 2007


RESSENYA

Catalunya, dia de Tots Sants del 2050. L'Helena, de dotze anys, passa el dia a la platja amb la seva família. Mentre els adults es relaxen en unes hamaques amb filtre protector menjant gelat de castanyes, ella intenta banyar-se en un mar ple meduses... L'Helena reflexiona molt sobre el seu entorn, perquè la seva àvia, l'Elvira, una reconeguda científica durant la seva joventut, li ha explicat moltes vegades com era el seu país quan ella era petita, i cada dia àvia i néta s'asseuen a la vora de l'aire condicionat per conversar sobre el passat, el present i el que hauria pogut ser...

Com serà la Catalunya del futur? Existirà el delta de l'Ebre? Podrem continuar caçant bolets? Els camps de golf tindran gespa artificial? Desapareixerà el llac de Banyoles? Encara hi som a temps s'atreveix a dibuixar el món possible que ens espera si no prenem mesures, tant a escala individual com política, per aturar el canvi climàtic i frenar-ne les pitjors conseqüències. Un llibre valent però no catastrofista, una història corprenedora que s'atreveix a anar més enllà de les xifres i les estadístiques per arribar al gran públic i que inclou consells pràctics perquè tothom pugui aportar el seu gra de sorra a la lluita per conservar el nostre entorn.

José Luis Gallego (Barcelona, 1964) és periodista i divulgador de temes relacionats amb l'ecologia i el medi ambient. Ha publicat una dotzena de llibres de divulgació ambiental, entre els quals hi ha Estimar la Natura (1999), Diccionario de la Ecologia Doméstica (2000), Reponer la Tierra (2002) i la col·lecció de llibres de natura Cuadernos de la Naturaleza.


Compra'l a Llibres.cat


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.