directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 21:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Divendres, 11 de maig de 2012 13:33 h

La Pegatina, els Amics de les Arts, Boikot i Txarango són les primeres novetats del cartell de l’Acampada Jove 2012

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Acampada Jove 2012
Presentació de l'Acampada Jove 2012
© Marc Puig


Acampada Jove
Presentació de l'Acampada Jove 2012
© Marc Puig

Comparteix
   



publicitat


Aquest migdia s’ha presentat a la Plaça de Sant Felip Neri la 17a edició de l’Acampada Jove, el festival politico-musical de referència dels Països Catalans organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC.

En aquesta 17a edició, l’Acampada Jove repeteix emplaçament per tercer any consecutiu, i es celebrarà a la vila de Montblanc els propers 12, 13 i 14 de juliol. Aquest any el festival comptarà amb un cartell que combina alguns dels principals grups de l’escena musical catalana, amb grups internacionals amb un clar compromís social i polític, i bandes emergents dels país.

D’aquesta forma, l’Acampada Jove comptarà per primera vegada amb Els Amics de les Arts, que presentaran el seu últim disc “Espècies per catalogar”, i tornarà a comptar amb bandes referents del panorama català com La Pegatina, Brams, Lax’n’Busto o els sorprenents Txarango.
Per altra banda el cartell d’aquesta 12a edició hi trobem grups com Aspencat, Bongo Botrako i Kayo Malayo. Com cada any també hi trobem una representació del País Valencià, com és la Gossa Sorda i el cantautor Feliu Ventura. Per altra banda, el cartell també compta amb l’actuació dels Kòdul, el guanyador del concurs Música Jove, realitzat en el marc de l’Acampada Jove de l’any passat.

El cartell es completa amb bandes internacionals arribades des de Madrid, com és Boikot i Canteca de Macao. En aquest sentit, el director del festival, Gerard Gómez ha afegit: “cap a principis de juny anunciarem nous grups que completaran el cartell d’aquest any, i totes les activitats polítiques que es duran a terme en aquesta edició”. Gerard Gómez també ha destacat que: “Tot i la crisi, s’ha aconseguit tenir un dels millors cartells dels últims anys, sense incrementar els preus dels abonaments”.

Finalment, l’Acampada Jove 2012 acollirà tot un seguit d’activitats culturals i esportives, xerrades, debats, mostres de cultura popular i tradicional dels Països Catalans i el ja tradicional acte polític. Per altra banda, un any més, l’Acampada Jove acollirà la final del Música Jove, el concurs de músics emergents dels Països Catalans i que recull els finalistes de concursos d’arreu del territori dels Països Catalans, com són el Destaca’t (Comarques Gironines), el BarnaSo (Barcelona), el Connecta (Vallès), el Baix Llobregat Avança (Baix Llobregat) o el JERROCK (País Valencià) entre d’altres.

Les entrades es posen a la venda aquest mateix divendres, i fins el proper 3 de juny es podrà adquirir l’abonament pels tres dies de festival pel preu anticipat de 40 euros




lectures 7194 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.