directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 14:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Dilluns, 14 de maig de 2012 12:41 h

30.000 persones gaudeixen del Sónar brasiler

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Sónar
Un moment de l'actuació de Flying Lotus
© ACN

Comparteix
   



publicitat


Sao Paulo (ACN).- Unes 30.000 persones segons els organitzadors han gaudit entre el divendres i el dissabte de la versió brasilera del Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art Sónar, que s'ha celebrat a Sao Paulo. Els mítics Kraftwerk, el grup alemany considerat un dels pares de la música electrònica, han encapçalat un cartell format per més de 60 artistes, dels quals també destaquen Jeff Mills, Justice, Mogwai o Flying Lotus. Per primera vegada en la història del Sónar, part de l'esdeveniment s'ha pogut seguir en directe a través de la xarxa social YouTube. Els organitzadors asseguren que el Sónar de Sao Paulo ha complert les expectatives.

Kraftwerk, grup assidu a les performance en directe, va sorprendre la matinada de divendres el públic amb un espectacle en tres dimensions, per al qual van caldre ulleres especials. En van repartir 15.000. Els alemanys, liderats des dels anys 70 del segle passat pel Ralf Hütter, van repassar en una hora i mitja alguns dels moments més destacats de la seva trajectòria.

Paral·lelament a les actuacions musicals, el programa del SonarPro oferia conferències i s'erigia en punt de trobada per professionals de la indústria musical i les empreses creatives. Una altra activitat paral·lela ha estat la projecció de diverses pel·lícules dins l'apartat SonarCinema, en col·laboració amb els festivals In-Edit i Screen from Barcelona.

El Sónar arribarà a Barcelona els propers 14, 15, i 16 de juny.




lectures 2088 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.