directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 04:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Dimarts, 19 de novembre de 2013 11:17 h

Manel presenta el videoclip de "Quin dia feia, amics..."

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant



Manel
Manel en una imatge d'arxiu
© Marina López, ACN

Comparteix
   



publicitat


Música en Directe - Manel ha presentat avui el videoclip de “Quin dia feia, amics...”, dirigit per Víctor Carrey, sobre el segon single d'Atletes, baixin de l'escenari, que en 15 dies es va convertir en disc d’or, i que ja s'han venut més de 30.000 còpies, i nombrosos concerts penjant el cartell de “Sold Out” .

Tal i com és habitual en el quartet barceloní, el videoclip planteja una història nova damunt de la narrativa de la cançó; donant una clau per interpretar-la. En qualsevol cas, amb aquesta aventura protagonitzada per Josh Climent, Alexandra Hinojosa, Aimar Vega i Oriol Vilajosana, el director Víctor Carrey ha permès a Manel satisfer un el desig d’incloure una persecució de cotxes en una de les seves històries.

Manel van rodar el videoclip de “Quin dia feia, amics...” a Barcelona i rodalies el passat mes de setembre, aprofitant un petit parèntesis en la seva gira. Els concerts de presentació del tercer àlbum de la banda, van començar en la darrera edició del Primavera Sound i, després de passar per festivals com Pirineos Sur, Fringe Madrid, Santander Music Festival o Temporada Alta, i recalar a Bilbao, Gijón, Múrcia, Burgos, Saragossa, Granada i Sevilla, properament arribaran Vitòria, Donosti, Valladolid o Lleida.




lectures 2427 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.