directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 10:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Divendres, 22 de novembre de 2013 08:38 h

Les Macedònia li canten les quaranta al “Sr. Wert”

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant



Macedònia
Macèdonia al concert de El Punt Avui a Girona el passat 2012 (Arxiu)


Macedònia
Flors, el nou disc de Les Macedònia

Comparteix
   



publicitat


Música en Directe - El proper 26 de novembre, les Macedònia publiquen un nou disc després de vendre més de 6.000 unitats del darrer, Desperta (PromoArtsMusic 2011). El nou treball es titula Flors i és una col•lecció de tretze cançons carregades d’optimisme i vitalitat, que giren en torn d’una felicitat que el grup personalitza en el fet de regalar flors, que sempre genera somriures, alegries i efectes més que positius en les persones.

Però l’èxit els ha arribat amb la cançó “Sr. Wert”, inclosa en el seu nou disc Flors, i que ahir va ser la sensació a les xarxes socials. “Sr. Wert” és una cançó que han fet amb la col•laboració de Som Escola, centrada en refermar el suport a l’escola catalana després de les sentències dictades pel Tribunal Suprem Espanyol. Aquesta cançó compta, a més, amb un clip on hi participen Màrius Serra, Els Catarres, Teatre de Guerrilla, Landry el Rumbero, Miquel del Roig i Mali Vanili.

De la mateixa manera, Flors conté el tema “Un, dos, coop!”, destinat a la campaya de foment de la cooperació entre els nens duta a terme per la cooperativa Suara, la més gran de Catalunya en el sector de l’atenció a les persones. La cirereta del nou disc la posa la cançó “Ballen”, que després de rebre el Premi Capital de la Sardana 2013, les Macedònia han decidit tornar a enregistrar acompanyats de la Cobla Lluïsos de Taradell.

Macedònia presentarà Flors en directe amb dos concerts el proper 14 de desembre a l’Auditori de Barcelona en el marc del Festival del Mil•leni.

Les Macedònia

Macedònia són des de l’any 2000 una de les bandes per a públic familiar més populars del nostre país. Part del seu èxit es deu a la seva filosofia de facturar pop de qualitat, tant en disc com en directe. Per això, i com sempre, tornen a acompanyar-se d’un grup de música amb el que han gravat les cançons i amb el que actuen en directe. Amb aquesta formació, Macedònia ha fet més de 30 concerts al llarg de 2012.




lectures 5798 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.