directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 03:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Dimarts, 17 de desembre de 2013 08:15 h

Adrià Puntí presenta el DVD de "Imcompletament Puntí"

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Adrià Puntí
“Incompletament Puntí”

Comparteix
   



publicitat


Després de publicar el llibre “Incompletament Puntí”, el passat més d'abril, el músic de Salt ha decidit donar-li vida amb un espectacle musical sota el mateix nom, que va ser presentat a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona el passat 12 d'octubre.

Puntí acompanyat de la seva banda The Fellaction on the Rocks Band Bang Bang – Lluís Costa, Pere Martínez i Dani Pujol – i les cordes del Taller d'Orquestra,un total de 12 músics a l'escenari, va presentar les cançons mudes de “Incompletament Puntí”. Un repàs a temes tan emblemàtics com Ull per ull, adaptacions que renoven temes com Jeu o temes inèdits com Prohibit, Cor Emigrant …

Aquesta obra efímera, de la que només van poder gaudir els espectadors del concert no es podia quedar dins les quatre parets de la Sala Montsalvatge. És per això que el pròxim 23 de Desembre veurà la llum el DVD de “Incompletament Puntí” en directe a l'Auditori de Girona, amb el títol "Un Cor Emigrant". Un primer esquitx amb temes inèdits, revisitats i inventats.

Enregistrat amb aquesta particularitat de Puntí d’afrontar els reptes, només amb dues pistes (L-R) i amb dues càmeres. Totalment despullat d’artificis. Amb un cançoner a l’abast de molt pocs.

“Incompletament Puntí”, es podrà tornar a veure en directe el proper 28 de febrer al Palau de la Música de Barcelona dins el festival “Bandautors al Palau”.




lectures 3235 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.