directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 08:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Divendres, 17 de gener de 2014 08:29 h

Dani Flaco obrirà el Barnasants 2014 amb un triple concert

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Dani Flaco
Dani Flaco obrirà el Barnasants presentant el seu nou treball, Versos y Madera, a l'Auditori de Barcelona
© Jack el diseñador

Comparteix
   



publicitat


El Festival Barnasants arriba a la seva dinovena edició amb el lema La pàtria és el poble. El festival proposa durant dos mesos i mig, del 23 de gener al 14 d’abril, música del poble i per al poble, amb noms destacats del panorama català i de la resta de l’estat espanyol, a més de convidats internacionals.

Més d’un centenar de concerts que donaran protagonisme a la paraula, al poble i als drets socials. El festival continua cridant a l’inconformisme a artistes i espectadors davant de l’actualitat política i social del nostre país.

El cantautor de Bellvitge, Dani Flaco,  aposta clàssica del festival des de fa un grapat d’anys, inaugurarà el XIX BarnaSants el proper 23 de gener a l'Auditori de Barcelona, estrenant el seu nou treball, Versos y Madera (Granja Beat, 2014) que s’ha finançat a través d’un projecte de micromecenatge.

El sisè disc de Dani Flaco és un treball força més acústic i tranquil que els anteriors, on trobarem un registre més pròxim al folk i allunyat de registres rockers de les seves anteriors propostes, però mantenint la personalitat característica del cantautor. Versos y Madera conté 12 temes que van a l’essència, atorgant l’absolut protagonisme -tal i com anuncia el títol del cd- als versos i a la fusta, és a dir, a les lletres i a la guitarra acústica.

Flaco, s’estrenarà a L’Auditori de Barcelona, un escenari de luxe per presentar les seves noves cançons. I ho fa precedit d’èxit: l’únic concert previst inicialment ha esdevingut finalment un triple recital. Va esgotar ràpidament les localitats de la primera nit, i es va ampliar a una segona (divendres 24 de gener), que també ha exhaurit les entrades, de manera que s’ha obert una tercera data (el dijous 6 de febrer).

El concert inaugural del Festival BarnaSants amb Dani Flaco tindrà lloc doncs a L’Auditori de Barcelona el proper dijous 23 de gener (sala 3, 21.30h). Les altres dues cites mantenen espai i sala, però varien en el seu horari d’inici: tant el divendres 24 de gener com el dijous 6 de febrer el recitals començaran a les 21h.




lectures 3552 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.