directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 07:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Divendres, 17 de gener de 2014 09:09 h

Natura salvatge és el nou disc dels Buhos

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Buhos
Natura salvatge és el nou disc de els Buhos
© Buhos

Comparteix
   



publicitat


Els Buhos han publicat el seu nou disc Natura salvatge. Amb aquest disc, que es pot descarregar gratuïtament al seu web, els del Vendrell fan un salt qualitatiu en la seva carrera, apostant per melodies elaborades, lletres incisives i de denúncia i un treball precís del productor David Rossell.

El resultat és un disc on l’ska rock més directe i els ritmes reggae són els protagonistes absoluts, on l’oient habitual al so de Buhos els identificarà de seguida. A nivell temàtic, les lletres són una celebració de la vida, una invitació a passar-ho bé en companyia de la gent estimada, però que no defuig el compromís amb les causes per les que volen lluitar. Dir les coses pel seu nom, denunciar situacions injustes, protestar i condemnar comportaments egoistes són temes recurrents a tot el disc.

A Natura salvatge, Buhos ha comptat des del primer moment amb la complicitat de diferents artistes que han volgut sumar-se a la seva nova aventura discogràfica. Amistats que s'han forjat compartint escenari, backstage i sobretot, molts moments de fraternitat en aquelles hores noctures en què els animals salvatges estan en plena activitat. Parlem de Pulpul d'Ska-P ("Toca Hamelin"), Albert Pla ("El vaso"), Alguer Miquel i Marcel 'Tito' Lázara de Txarango ("Som una melodia"), Els Catarres al complet i Ferran Gallart d'Strombers ("180º"), David Rosell de Dept. i Brams ("Brama") i el nou fenomen del reggae-folk festiu, els banyolins Germà Negre ("Volen guanyar")

Natura salvatge ja es pot descarregar gratuïtament des del web www.buhosrock.com a partir. Durant el mes de febrer, apareixerà l'edició física del disc, que editarà Música Global, i que coincidirà amb la presentació a Barcelona, el 22 de febrer a la Sala Music Hall




lectures 3869 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.