directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 05:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Dimecres, 5 de febrer de 2014 08:13 h

Calle 13, Berri Txarrak, Zaz, Vetusta Morla i Imelda May primers noms del Cruïlla

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Berri Txarrak
Berri Txarrak
© Berri Txarrak


Calle 13
Els porto-riquenys Calle 13
© Calle 13

Comparteix
   



publicitat


ACN - El festival Cruïlla Barcelona ja ha desvetllat els primers cinc noms per a la seva edició del 2014, que se celebrarà els dies 11 i 12 de juliol al Parc del Fòrum. Es tracta dels porto-riquenys Calle 13, que presentaran el seu nou disc 'Multi Viral'; els francesos Zaz, grup revelació al país gal i que farà a la capital catalana el seu únic concert a l'Estat; el grup d'indie rock Vetusta Morla; el ritme i el swing d'Imelda May i el rock combatiu dels navarresos Berri Txarrak. Després de les primeres promocions en els preus de l'abonament, a partir d'aquest dimarts passa a tenir un preu de 50 euros. També està disponible, com cada any, l'opció de compra amb donació de 2 euros a Amnistia Internacional.

El festival Cruïlla Barcelona ha presentat un avanç per obrir boca del cartell de la seva 8a edició, que se celebrarà a mitjan juliol al Parc de Fòrum. Els primers noms confirmats segueixen la línia artística d'un certamen que aposta per grups heterogenis i sense fronteres estilístiques. Enguany, el Cruïlla permetrà gaudir de la potència de Calle 13, que presentarà en el seu primer concert a l'estat espanyol el seu nou disc 'Multi Viral'. El single 'Multi Viral' ha comptat amb la participació de Julian Assange, reconegut activista fundador de 'Wikileaks'. A més inclou a Tom Morello, guitarrista de Rage Against The Machine, i a la cantant, compositora i músic palestina, Kamilya Jubrá.

L'actual revelació de la música a França, Isabelle Geffroy, Zaz, serà un dels altres caps de cartell al Cruïlla Barcelona 2014. La seva participació en múltiples formacions ha fet que s'hagi vist immersa tant en l'univers del jazz com en el del rock, blues o la música llatina. També hi haurà lloc per a l'indie rock de Vetusta Morla, probablement el grup estatal més important del moment i que oferirà un concert especial a on no només presentarà el seu disc sinó que també oferirà un recull dels millors temes de la seva trajectòria; el ritme i el swing d'Imelda May, que presentarà el seu nou disc; i pel rock combatiu de Berri Txarrak, dins de l'exclusiva gira que commemora el 20è aniversari de la banda.




lectures 2167 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.