directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 03:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Dimecres, 5 de febrer de 2014 08:28 h

Falciots Ninja debuta amb el senzill 'VS'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Falciots Ninja
Albert Rams, al centre, és el líder de la nova banda Falciots Ninja
© Falciots Ninja

Comparteix
   



publicitat


ACN - L'ex cantant de Mine!, Albert Rams, ha reclutat músics procedents de bandes del país com Very Pomelo, Guillamino i The Gramophone Allstars, per formar Falciots Ninja, un grup que beu del so Motown, la música cabaret, el reggae o el calypso. El conjunt s'estrena amb el senzill 'VS', format per sis cançons compostes per Rams. "La ràbia ha estat el sentiment més present a l'hora d'escriure aquests temes", explica el grup, que destaca "la lluita i contrast" que narren les composicions.

El peculiar nom del grup, Falciots Ninja, és el d'una imaginada variant del falciot -ocell urbà semblant a l'oreneta que dorm i copula volant-, que a diferència dels seus semblants, pot tornar a aixecar el vol després de tocar a terra. Albert Rams (Mine!, Borrissol) tenia un recull de cançons escrites "amb ràbia". La idea era fusionar patrons rítmics i estilístics propis d'altres gèneres per a sublimar-la. Va reunir els músics adequats i junts van començar a treballar sota la inspiració de clàssics de la Motown ("Funeral"), a jugar amb el bluegrass i el cabaret ("Filles de la Ignorància") o a fusionar el beat dels '60 amb baixos i vents del reggae i el calypso ("Atac Banzai").

Durant el mes de desembre van gravar un recull de cançons als estudis La Palmera que han titulat sota el nom genèric de 'VS', que representa la lluita i el contrast que narren les composicions. La ràbia ha estat el sentiment més present a l'hora d'escriure aquestes cançons, asseguren . La decepció, el desengany, la impotència o les dualitats són la temàtica recurrent en aquest 'VS', que tanmateix, es tanca amb el 'bonus track' "Sembles un Altre", una cançó esperançadora que celebra els canvis de rumb i les noves versions d'un mateix.
 




lectures 2967 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.