directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 22:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Dijous, 13 de març de 2014 12:53 h

Blaumut, Pau Alabajos, Andreu Rifé i Pi de la Serra aquest cap de setmana al Barnasants

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Blaumut visitarà aquest divendres el Barnasants
Blaumut visitarà aquest divendres el Barnasants


Pau Alabajos
Pau Alabajos serà a l'Auditori de Barcelona aquest dissabte

Comparteix
   



publicitat


Us deixem amb l’agenda de concerts d’aquest cap de setmana al Barnasants

Divendres 14 de març

Jabier Muguruza a l’Auditori de Barcelona. 21h. 12€              
Després de la important repercussió del seu anterior treball, Bikote Bat (Resistencia, 2011), el cantautor d’Irun presenta una obra en la línia. Per una banda, un recull de textos intimistes escrits pels col·laboradors habituals. I per l’altra, les seves composicions personals tocades amb el piano de mikel azpiroz, acompanyament ideal d’una sèrie de cançons de bella factura.

Blaumut a l’Atrium (Viladecans). 21h. 15€
El grup encapçalat pel cantant i guitarrista Xavi de la iglesia ha aconseguit un gran èxit amb el seu senzill “Pa amb oli i sal”, conegut com la ‘cançó que es xiula’. Un bon exemple del que són les melodies de blaumut: cançons que descriuren diferents imatges, paisatges i sensacions, arranjats amb instruments clàssics de corda i bases electròniques.

Olga Romána Luz de Gas. 21h. 12€
El nou treball d’Olga Román, durant anys la segona veu de Joaquín Sabina i que ha col·laborat amb músics com Jorge Drexler o Luis Eduardo Aute, és un homenatge al gran compositor argentí Cuchi Leguizamón. La música d’aquesta cantant es mou entre el jazz, el pop i els sons caribenys. Aquesta vegada estarà acompanyada pel guitarrista i violoncel·lista argentí Sergio Menem.

Dissabte 15 de març

Andreu Rifé al Teatre Joventut (L’Hospitalet de Llobregat). 20h. 18€
Andreu Rifé vol assaborir el moment dolç en el qual es troba professionalment. Havent creuat la cinquantena de concerts del seu darrer disc, Ping pong (DiscMedi, 2012), el cantactor ens convidarà a formar part d’una aturada en els seus passos, per gaudir del seu univers artístic. Ho fa des d’una envejable maduresa escènica i al costat d’un bon grapat de músics i convidats.

Edú ‘Pitufo’ Lombardoa Luz de Gas. 21h. 12€
Nascut al cor d’un barri popular de la capital de l’Uruguai, la seva participació en les murgas dels carnavals l’han convertit en un artista respectat. Com a percurssionista i músic ha recorregut el cançoner popular i ha treballat amb artistes com Jorge Drexler, Jaime Roos o Fernando Cabrera. Com a solista ha publicat dos discos i ha tocat en formats molt diversos.

Pau Alabajos a l’Auditori de Barcelona. 21h. 12€
Inspirat en el Canto general del poeta xilè Pablo Neruda, aquesta obra repassa alguns dels moments socials i polítics més rellevants de la història recent del País valencià, des de la Guerra Civil fins als quaranta anys de dictadura franquista i la posterior Transició. El cantautor valencià recupera els versos imprescindibles d’un dels escriptors valencians bàsics del segle XX.

Diumenge 16 de març

Pi de la Serra al Teatre Calderón (Alcoi). 19h. 10€
Veus, cordes i harmòniques de tota mena es fusionen per presentar un reper tori compost d’algunes de les cançons més emblemàtiques de pi de la serra, fetes en èpoques difícils, així com també una sèrie de blues. L’artista pioner i més indòmit de la nova Cançó segueix plasmant en directe el seu darrer àlbum transversal i de tall blues, Quicolabora (Temps record, 2011). 

Carmen Parísal Teatre Joventut (L’Hospitalet de Llobregat). 19h. 18€
Ejazz con jota(Producciones Parisinas, 2013) és el nou disc de la cantautora, que presentarà amb una banda al festival BarnaSants. al llarg del recital, el públic se submergirà en un viatge únic i intens, on la gran veu de carmen parís s’acompanyarà del jazz avantguardista. Lletres cantades en anglès i castellà en un clar intent per internacionalitzar la jota aragonesa.

Roger Benet   al Koitton Club. 20h. 10€
Acompanyat de nou de la seva banda, Els Oximorònics, Roger Benet elabora a Ciutòpolis una crítica a l’estat de la societat actual, immersa en una crisi d’identitat, on les dificultats i la manca d’oportunitats estan a l’ordre del dia. el cantautor arriba al festival per mostrar-se proper al seu públic i fer-lo sentir de ben a prop el que transmeten els seus temes. 

Ai Ai Aia l’Auditori de Barcelona. 19h. 15€
Els mestres de la rumba catalana celebren l’any 2014 dues dècades de trajectòria. Coincidint amb l’efemèride igualment de l’incendi del Gran Teatre del Liceu, Ai Ai Ai estrena l’espectacle Liceu turruai. Una proposta en clau íntima, amb formació ampliada a septet i ganes de fer ballar el respectable encara que estigui assegut. els rumbers majors estan d’enhorabona i en plena forma. 

Guillamino & The Control Z’s al Jamboree. 21h. 12€
Guillamino estrena banda, The Control Z’s, i ho fa en un disc produït i enregistrat, precisament, en calent, tot buscant que la primera presa fos la bona. Tres dies de gravació analògica, mescla en cinta i cap a casa, per tal de recollir l’adrenalina que desprenen els músics quan toquen junts i se senten còmodes, amb una secció de metalls donant-ho tot, amb energia i sensibilitat.




lectures 2362 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.