directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 10:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Dijous, 20 de març de 2014 09:33 h

Neix el Festival Jiwapop de música i consciència, sostenible i solidari

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Jiwapop
Cartell de la primera edició del Jiwapop de Montcada i Reixac
© Jiwapop


Love of Lesbian (Arxiu)
Love of Lesbian (Arxiu)
© marc puig


La Pegatina
La Pegatina (Arxiu)


Amics de les Arts
Els Amics de les Arts (Arxiu)

Comparteix
   



publicitat


Música en Directe/ ACN - Jiwapop s'autodefineix com a "festival de música i consciència, sostenible i solidari". El seu naixement va lligat al grup de Montcada i Reixach Suniverts, els integrants del qual han creat a la seva ciutat un festival d'acord amb la seva "actitud conscient".

El festival tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de juny al Parc de la Llacuna de Montcada i Reixac, amb conferències diürnes sobre transformació personal amb ponents com Alejandro Jodorowski, Albert Espinosa, Elsa Punset o Maria Luisa Becerra, entre altres, combinades amb concerts nocturns de grups "que contagien alegria o que tenen un compromís amb els seus ideals", entre els quals els britànics Madness, Love of Lesbian, Macaco, Els Amics de les Arts o La Pegatina entre d'altres.

Així defineixen els seus organitzadors el Jiwapop, que durant tres dies celebrarà concerts, conferències i una fira de vida alternativa al Parc de Llacuna d'aquesta ciutat. L'organització va a càrrec del grup local Suniverst, que seran els encarregats d'inaugurar l'escenari dels concerts.

El cartell musical del Jiwapop inclou estrelles consagrades del pop d'àmbit català, estatal i internacional que contagien una actitud positiva i alegra davant la vida, com Madness, que farà l'únic concert a l'estat espanyol aquest any. També hi actuaran Fangoria, Love Of Lesbian, Izal, La Pegatina, Els Amics de les Arts, Macaco i Gerard Quintana. L'organització en destaca que aquests conjunts mantenen un compromís amb els seus ideals.

Suniverst, els seus creadors, han explicat que Jiwapop neix "des de l'ànima i l'emoció" per la "il·lusió" d'aquest grup de joves en aplicar les seves conviccions. Durant el dia a la zona del festival hi haurà més de 200 carpes que acolliran expositors, tallers, conferències i tota mena d'activitats al voltant de conceptes de vida alternatius i també una fira del benestar, l'oci, la salut i el medi ambient amb empreses i productes vinculats a la salut, la bellesa natural, el part a casa, alimentació biològica, energies renovables, espiritualitat i astrologia, reciclatge i decoració sostenible en el món quotidià, ong's i solidaritat.




lectures 2729 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.