directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 12:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Divendres, 21 de març de 2014 08:45 h

Comença la segona edició del Round About Midnight

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Round About Midnight
Cartell del Round About Midnight

Comparteix
   



publicitat


L. Mihon - El Teatre Coliseum de Barcelona acollirà, des d'avui fins el 16 de maig, el cicle de concerts Round About Midnight, promogut per Serious Fan Music, Postonove i Grup Balañá.

La brillantor de l'època daurada de Hollywood i la màgia de la música a curta distància arrancarà avui a la nit, aquesta segona edició de la mà de la gran pianista i cantant brasilera Eliane Elias, cinc vegades nominada als Grammy, acompanyada pel seu quartet.

El 28 de març la diva del soul Ayo, tornarà a Barcelona després de cinc anys per presentar el seu últim treball Ticket To The World.

El nigerià Keziah Jones, i el seu explosiu blufunk, estarà al Teatre Coliseum el 12 d’abril, barrejant la seva actitud punk-funk amb ritmes yoruba, amb rock and roll i amb blues.

El cantant, compositor i multi instrumentista Richard Bona, una llegenda del Camerun, presentarà el 9 de maig el seu nou projecte en el que flirteja amb el flamenc.

 El 10 de maig, l’israelià Asaf Avidan, icona de la música pop-folk a nivell mundial, visita el nostre país per primera vegada en un concert molt esperat.

Per últim, completen el cartell els Blind Boys Of Alabama, els grans del góspel que tornen a Barcelona després de cinc anys anys d’absència per presentar-nos el 16 de maig al Teatre Coliseum I´ll find a way, el seu novè disc.




lectures 1875 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.