directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 15:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Dimarts, 6 de maig de 2014 09:43 h

Round About Midnight porta Richard Bona i Asaf Avidan a Barcelona

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Asaf Avidan
Asaf Avidan actuarà a Barcelona el proper 10 de maig
© Round About Midnight

Comparteix
   



publicitat


Els concerts del Round About Midnight que acull el Teatre Coliseum encaren la recta final. amb el camerunès Richard Bona (divendres 9 de maig) i l’israelià Asaf Avidan (dissabte 10 de maig).

El camerunès Richard Bona presenta el seu darrer disc i ens descobreix  el seu nou projecte en el qual flirteja amb el flamenc

El cantant, compositor i multi-instrumentista Richard Bona presentarà el proper 9 de maig al Teatre Coliseum el seu darrer treball, The Ten Shades of Blues –el seu cinquè disc d’estudi-, on avançarà alguns dels temes del seu nou projecte, en el qual flirteja amb el flamenc amb músics espanyols.

Bona és una llegenda del Camerun que barreja les sonoritat de les seves arrels africanes amb el jazz contemporani -conreat en les seves estades a París i als Estats Units-. La música li ve de les seves generacions passades i als vuit anys ja actuava per tot el país. El 1980 va substituir la guitarra pel baix, instrument del que avui és un dels màxims exponents. En l'actualitat, aquest prodigi establert a Nova York és un dels grans genis internacionals, tal i com demostren els seus darrers treballs.

Les entrades pel concert van dels 16€ fins els 35€.

Asaf Avidan, l’autor de One Day, estrena en primícia al Round About Midnight el seu nou treball Different Pulses

L’israelià Asaf Avidan té una veu única amb la qual juga amb l'ahir i l'avui. Icona de la música pop-folk a nivell mundial, visita el nostre país per primera vegada de la mà del Round About Music. El proper 10 de maig  presentarà Different Pulses al Teatre Coliseum. Avidan és un jove cantautor i músic que ens recorda per les seves cordes vocals a Joanna Newsom o Amy Winehouse.

El 2006 va crear la banda de folk rock Asaf Avidan & The Mojos, a Jerusalem, amb la qual va gravar tres àlbums (The Reckoning el 2008, Poor Boy/Lucky Man el 2009 i Throughthe Gale el 2010). Amb el seu hit One Day/Reckoning Song va aconseguir fama internacional i el 2012 va endegar la seva carrera en solitari. El 2013 llança Different Pulses, un projecte en solitari i cuidat fins a l’últim detall.

Les entrades pel concert van dels 25€ fins els 36€.




lectures 2818 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.