directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 18:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Dimecres, 7 de maig de 2014 13:32 h

Els Amics de les Arts, Talco, Els Pets, Green Valley Band i Brams s'afegeixen al cartell de l'Acampada Jove

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Acampada Jove 2014
Part del cartell de l'Acampada Jove 2014


Els Pets tornen aquest any a l'Acampada Jove
Els Pets tornen aquest any a l'Acampada Jove


Els Amics de les Arts repeteixen dos anys després a l'Acampada Jove
Els Amics de les Arts repeteixen dos anys després a l'Acampada Jove


Brams torna a l'Acampada Jove de les JERC
Brams torna a l'Acampada Jove de les JERC


Els Bonobos s'estrenen al festival independentista de les JERC
Els Bonobos s'estrenen al festival independentista de les JERC

Comparteix
   



publicitat


Aquest migdia l’Acampada Jove ha anunciat una part important del cartell de la seva 19a edició que tindrà lloc a Montblanc el 17, 18 i 19 de juliol.
 
L’organització de l’Acampada Jove ha donat a conèixer nou grups més que participaran al festival d’enguany. Les nou noves incorporacions se sumen a Txarango, Oques Grasses i Aspencat, un avançament que l’organització ja va anunciar fa un mes.
 
L’Acampada tornarà a acollir Els Amics de les Arts que, amb el seu nou disc Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure, reneixen amb un nou estil però sense perdre l’essència de les seves lletres quotidianes. També comptarà amb grups veterans i assidus a l’escenari de l’Acampada Jove com ho són Brams i Els Pets que ambdós presentaran els seus nous treballs.
 
Vinguts des d’Itàlia i amb les seves lletres contundents, Talco remourà la consciència dels assistents així com Green Valley, que també actuaran per primer cop a Montblanc per celebrar el seu 10è aniversari fent ballar el públic amb el seu nou àlbum Hijos de la Tierra. També hi haurà espai a l’Acampada Joves per a nous grups en consolidació del país com ho són Ebri Knight, Cybee o Bonobos, que segur que triomfaran entre el públic jove del festival. I finalment, no hi podien faltar els Kaoba, guanyadors del música jove, concurs de grups emergents que cada any permet a un grup novell estrenar l’escenari de l’Acampada Jove.
 
El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha destacat l’esperit de l’Acampada, que és molt més que un simple festival musical. En aquest sentit ha volgut posar en valor “les incorporacions que avui hi ha hagut al cartell i que representen l’essència de l’Acampada: combinació de grups del país i de grups vinguts de fora, amb un alt contingut de reivindicació política i combinant grups consolidats i grups emergents de l’escena catalana”. Així mateix l’organització del festival ha anunciat que donarà a conèixer la resta del cartell durant els properes setmanes.
 
Abonaments a la venda
Els abonaments pels tres dies d'Acampada Jove 2014 ja estan a la venda per 40€ a la web del festival


 
L’Acampada Jove
L’Acampada és el principal festival Polític i Musical dels Països Catalans, que organitzen les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya - JERC des de l’any 1996 amb la col•laboració voluntària de la seva militància. Aquest any arriba a la dinovena edició, cosa que indica que l'Acampada Jove és un dels projectes més sòlids de la música del nostre país. Després de nou anys a Arbúcies i quatre a Sant Celoni, aquest any la festa es consolida a la vila de Montblanc amb la sisena edició consecutiva, que convertirà la capital de la Conca de Barberà en el punt de trobada del jovent independentista d’arreu dels Països Catans.
 
 




lectures 6219 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.