directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Dimarts, 10 de juny de 2014 15:40 h

L’Acampada Jove incorpora al seu cartell Obeses, Germà Negre i Projecte Mut

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Acampada Jove
Roda de premsa de presentació de l'Acampada Jove a Montblanc

Comparteix
   



publicitat


Aquest matí a l’ajuntament de Montblanc, Pep Andreu, acalde de la vila; i Gerard Gómez del Moral, director de l’Acampada Jove, han presentat les últimes novetats de la dinovena edició del festival, incorporant al cartell musical tres nous grups.

L’organització ha explicat que s’afegeixen als divuit grups ja anunciats, el quartet contemporani Obeses que amb les seves lletres innovadores i atrevides i un eclecticisme estètic vindran a presentar Zel; els eivissencs Projecte Mut que duran l’apunt de folck amb Col•lecció de Satèl•lits i Germà Negre que amb les particulars adaptacions de cançons tradicionals, faran una autèntica festa popular. Aquestes noves incorporacions se sumen als anteriors avançaments que havia fet l’organització amb noms com Txarango, Els Amics de les Arts, la Gossa Sorda, Aspenca’t, Oques Grasses, Junatxo Skalari & la Rude Band, La Raiz, Els Pets, Talco, Brams, Green Valley, Ebri Knight, Pirat’s Sound Sistema, Pepet i Marieta, Kaoba, Itaca Band, Bonobos i Cybee.

L’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, s’ha mostrat satisfet d’acollir un any més l’Acampada Jove, un festival que porta joves a formar part del “turisme cultural i patrimonial de la vila, joves que tornaran d’aquí uns anys per conèixer més a fons l’oferta que Montblanc i la Conca els ofereix”. Així mateix, el director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha destacat “la bona acollida que Montblanc dóna a l’Acampada Jove, el que ha permès consolidar el festival en aquesta població”, alhora que ha volgut posar en relleu “la bona sintonia i la convivència entre els montblanquins i montblanquines i els acampats durant els tres dies del festival”.

L’organització també ha volgut destacar la bona acollida que està rebent el festival aquest any, fet que es pot veure en el bon ritme de la venda d’entrades i que podria portar a fer de l’edició del 2014 l’Acampada Jove més multitudinària de Montblanc. Actualment, el preu dels abonaments és de 48€ i el de les entrades de dia oscil•la entre els 18 i els 24.




lectures 3272 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.