directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Divendres, 11 de juliol de 2014 08:52 h

Albert Pla, Manel, Txarango, Els Pets, al cartell de l'Acústica 14

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Acústica, la pegatina
L'Acústica omple cada any Figueres de música al carrer (Concert de La Pegatina a l'Acústica 2013)


Txarango, Canet Rock
Txarango serà un dels grans reclams de divendres a l'Acústica 2014


Manel, Canet Rock
Manel repeteix un any més a l'Acústica


Els Pets
Els Pets seràn un dels caps de cartell de l'Acústica 2014


Acústica
Alguns dels artistes i organitzadors del Festival Acústica de Figueres a l'Antiga Fàbrica Damm
© Valero, Adriana - ACN

Comparteix
   



publicitat


ACN - El Festival Acústica de Figueres comptarà amb la presència d'artistes consagrats com Albert Pla, amb un concert de celebració dels 25 anys de carrera amb les col·laboracions de Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Pau Riba, Gerard Quintana, el Canijo de Jérez, Tomasito, Maria Rodés i Pascal Comelade. En aquesta 13a edició del festival, del 28 al 31 d'agost, també hi seran presents els Manel i la Iaia, que repeteixen a l'Acústica, i Txarango i Els Pets, que enguany s'estrenen a la convocatòria. Joan Dausà serà l'encarregat d'inaugurar l'escenari principal amb un concert gratuït pel públic assistent. La Troba Kung-Fu homenatjarà els fets del Tricentenari amb diversos glossadors dels Països Catalans i Oques Grasses, un dels grups més destacats els últims mesos a l'escena musical catalana, tancarà la nit del dijous.

Els nous artistes confirmats se sumen a la llista de cantants que ja s'havien anunciat per l'edició d'enguany, que se celebrarà del 28 al 31 d'agost a l'entorn del Museu Dalí. Destaquen els noms de Sílvia Pérez Cruz, que actuarà acompanyada per Raül Fernàndez, i Luis Eduardo Aute, amb un concert per commemorar els 75 anys dels bombardejos de Figueres que comptarà amb la col·laboració de Cesk Freixas i Joanjo Bosk. També s'ha confirmat la presència de Fundación Tony Manero i Beth que presentaran els seus nous treballs al festival. Els més petits podran gaudir de la tercera edició de l'Acustiqueta amb artistes com Macedònia i Diver-kids from Orquestra Di-versiones.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha destacat la importància de la continuïtat del festival a la ciutat i la necessitat d'apostar perquè se segueixi celebrant a Figueres "independentment del color dels governants". En aquest aspecte, el director del Festival Acústica, Xavier Pascual, ha explicat que el creixement de la convocatòria ha provocat un replantejament de la ubicació dels escenaris per tal d'assegurar el confort dels assistents. Pascual ha afirmat que els organitzadors han treballat perquè la nova distribució dels espais del festival no comportés un desplaçament del centre de la ciutat, de manera que els escenaris principals se situaran a la Plaça Catalunya i la Rambla, que acollirà els concerts amb més públic.

Descarrega't tota la programació de l'Acústica AQUÍ




lectures 8551 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.