directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Divendres, 11 de juliol de 2014 22:15 h

L’Acampada Jove amplia el seu cartell amb Dj Send0, Tropical Riots PD’s, Dj OGT, Fora de Lloc, Pell de gall i 9 grups més

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Dj OGT, Tropical Riots PD's i DJ Send0 tancaran les trens nits de l'Acampada Jove
Dj OGT, Tropical Riots PD's i DJ Send0 tancaran les trens nits de l'Acampada Jove


Hora de Joglar
Els Hora de Joglar, guanyadors del Destaca't, i participaran a la final del concurs de Música Jove de l'Acampada Jove

Comparteix
   



publicitat


Aquesta tarda, l’Acampada Jove ha donat a conèixer els tres grups que tancaran cada una de les nits del festival, DJ OGT el dijous, Tropical Riots PD’s el divendres i DJ Send0 el dissabte. A més, s’han afegit dos grups més als ja anunciats per l’organització del festival. Fora de lloc i pell de gall s’incorporen a un cartell de luxe que es podrà veure els propers 17, 18 i 19 de juliol a la vila de Montblanc.
 
El director de l’Acampada Jove i portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez del Moral, ha destacat l’aposta pels grups novells de casa nostra que ha fet sempre el festival, no només amb el concurs música jove, sinó també com a part de la programació dels diferents escenaris, en aquest sentit ha afirmat que les noves incorporacions “segueixen amb l’esperit de donar a l’Acampada Jove una oferta més àmplia, apostant pels grups de la vila que acull el festival i per grups d’arreu dels Països Catalans”.
 
Concurs música jove
 
Dins del marc de l’Acampada Jove, com cada any, se celebra la final del Música Jove, concurs de grups novells dels Països Catalans. Després de les diverses finals als diferents territoris del nostre país, el divendres se celebrarà la gran final amb A trenc d’alba, Ojo de Buen Cubero, Èxtasis, Hora de Joglar, Karra-ska’l, Devil’s Band, Ska Brass, el Mosquito del Garito i Contracop. El grup guanyador serà l’encarregat d’obrir l’espai
Independència, escenari gran del festival, en la vintena edició de l’Acampada Jove.
 
Aquesta serà la sisena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada Jove s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004). En les últimes edicions, l’Acampada ha congregat prop de 30.000 joves i s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència en el mapa juvenil i independentista dels Països Catalans.




lectures 4893 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.