directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

música en directe fletxa

publicitat

Músiques Dimecres, 16 de juliol de 2014 17:58 h

L’Acampada Jove exhaureix les entrades amb dret a acampar

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Acampada Jove
L'Espai independència està ultimant els últims preparatius per acollir a Montblanc més de 26.000 persones

Comparteix
   



publicitat


L’edició d’enguany del festival político-musical de referència dels Països Catalans tindrà lloc a Montblanc el 17, 18 i 19 de juliol

Aquest matí, l’Acampada Jove ha anunciat que les entrades amb dret a acampar estan exhaurides. Ahir a la nit, el festival ja va explicar a través de les xarxes socials que es posaven a la venda els últims abonaments i entrades de dia amb accés a la zona d’acampada. D’aquesta manera, des d’aquest matí, ja no es poden adquirir cap tipus d’entrada amb dret a acampar. A través d’internet sí que es poden seguir comprant les entrades per a cada dia de concerts a un preu de 18€ el dijous i de 24€ divendres i dissabte. A la taquilla del festival, a més de les entrades per a cada dia individualment, es posarà a la venda un abonament especial pels tres dies de concerts sense dret a acampar que costarà 50€.

L’organització, que ultima els detalls per demà obrir les portes de la dinovena edició del festival, ha volgut agrair la confiança dipositada en el festival durant tots aquests anys, especialment en aquesta edició pel context polític que vivim.

Des de fa més d’una setmana, els organitzadors són a Montblanc per muntar els diferents espais amb els què comptarà l’Acampada Jove d’enguany, l’escenari Independència on es fan els principals concerts del festival, la Carpa Tio Canya que acull grups emergents dels Països Catalans, tres zones d’Acampada i l’espai República, una zona habilitada per carregar mòbils i cuinar a l’ombra.  Fora del recinte, però, també es celebra l’Acampada Jove, al casc antic de Montblanc hi podem trobar l’escenari de la Plaça on es celebra l’acte polític i alguns concerts gratuïts, l’església Sant Francesc que acull les xerrades que organitza el festival o la piscina municipal.

Aquesta serà la sisena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada Jove s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004). En les últimes edicions, l’Acampada ha congregat prop de 26.000 joves i s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència en el mapa juvenil i independentista dels Països Catalans.




lectures 4561 lectures Comentaris Comenta-ho

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















giny

giny


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.