directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 15:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Terrassa Decideix encara amb entusiasme la consulta del 23-G superant els 10.000 vots anticipats

700 voluntaris se sumaran al referèndum de diumenge · L'organització espera arribar fins al 10% del cens

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Il·lusió i optimisme, aquest és l'ambient que es respira a la plataforma Terrassa Decideix a pocs dies de la consulta per la independència, que es celebrarà aquest diumenge 23 de gener. I és que el gran nombre de sufragis recollits anticipadament, més de 10.000, ha fet aflorar l'entusiasme entre els membres de la plataforma, que ja considera un èxit el nombre de vots recollits des del passat 6 de desembre. Aleix Pons, vocal de l'entitat, ha explicat a directe!cat que els actes promocionals fets fins ara deixen entreveure una gran acollida de la consulta per part de la ciutadania,  alhora que ha destacat el caràcter 'cívic' del referèndum, que té com a objectiu arribar als 20.000 vots, el 10% del cens. Pons ha avançat també que durant la jornada del proper diumenge més de 700 voluntaris vetllaran pel bon funcionament dels 31 col·legis electorals. A més hi haurà activitats durant tot el dia de bastoners, grups musicals i els castellers de les dues colles egarenques.
terrassa, decideix, consultes
Comparteix
   


Etiquetes
Terrassa Decideix ja compta les hores per la celebració del referèndum per la independència i ho fa amb grans dosis d'entusiasme.  A cinc dies de la cita amb les urnes, on hi són cridats 164.000 persones, la plataforma ja suma més de 10.000 vots anticipats, un 6% del cens, que s'estan recollint des del passat 6 de desembre. La xifra s'acosta cada cop més al nombre de 20.000 sufragis, el 10% del cens, que dibuixen el límit de l'èxit marcat per la plataforma, encara que, segons s'assegura, el nombre de vots es considera només com un aspecte més de la festa. D'aquesta manera, Aleix Pons, vocal de la plataforma, ha destacat el caràcter 'cívic' que tindrà la jornada del proper diumenge on hi participaran més de 1.000 persones entre organitzadors, voluntaris i artistes que animaran la jornada a la ciutat egarenca. L'organització està treballant també per poder comptar amb diversos observadors internacionals com han fet altres municipis que han celebrat consultes.

Actes finals
La plataforma Terrassa Decideix clourà les seves activitats el proper dijous a la sala Faktoria de les Arts, on s'hi projectarà un vídeo que recordarà tot el camí fet per l'entitat cap a la consulta del 23 de gener. En l'audiovisual s'hi podrà veure, entre altres activitats, l'acte celebrat el passat 12 de gener a la Biblioteca Central, on un centenar de persones van assistir al col·loqui realitzat per Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, que va ser moderat per Aleix Pons i va comptar amb Jordi Millà, Joan Canadell i Ramon Carner sobre l'expoli de 22.000 milions d'euros que pateix anualment Catalunya.







COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
nicol fletxa Terrassa
21 de gener de 2011, 22.17 h

Perque no aneu a demanar el vot independetiste tambè a la Catalunya Nort, Roselló etc etc de la part Francesa. Quin bodri que heu muntat. ¡Ale a disfrutar lo votat! de pen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
anna fletxa terrassa
19 de gener de 2011, 22.36 h

#5
Mira, Utopia: Terrassa decideix no és un grup polític, sinó una plataforma ciutadana, conformada per la societat civil. No es va fer un referèndum per les "corridas de toros", perquè es tractava d'una ILP (Iniciativa Legislativa Popular). I a les administracions de Catalunya l'idioma ha de ser el català, la llengua pròpia de la nostra terra, t'agradi o no.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Utopia fletxa BCN
19 de gener de 2011, 20.13 h

#1
Anar a votar és molt democràtic, però ¿és democràtic la pregunta que es tria?
Només es fan referèndums quan interessa a un grup de polítics.
¿Per què no es va fer un referèndum quan es va prohibir les corrides de toros?", o ¿per què no es fa un referèndum sobre l'idioma que s'ha d'utilitzar en les administracions públiques? per exemple.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Assumpta fletxa Begues
19 de gener de 2011, 19.30 h

#3 Ànim terrassencs! Què tingueu moltíssima sort. El nostre país ha de mirar cap el futur i l'únic futur que tenim és la independència.
No podran amb nosaltres. Aquesta vegada ens en sortirem.
Salut i independència!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Albert34 fletxa Terrassa
19 de gener de 2011, 13.24 h

Anna estic amb tu. Terrassa és complicada de movilitzar. Tants anys de socialistes ganduls a l'alcaldia ens ha fet aburrits i passotes.
Cal començar a forjar el camí del canvi. Cal començar a treballar per la plenitut del nostre petit i bonic país. I l'únic camí és la INDEPENDÈNCIA.
Ja no hi ha temps per més intents d'encaix amb el país veï.
Agraïments i ànims per tot el voluntariat d'aqui i d'arreu


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
anna fletxa terrassa
19 de gener de 2011, 13.10 h

Sigui quin sigui el resultat final, feia molts anys que a Terrassa no hi havia una resposta ciutadana tan important. I això ja és molt positiu.
I no ens aturarem!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Salva fletxa Països Catalans
19 de gener de 2011, 08.40 h

Animo a tots els terrassencs (no sé si es diuen així...) anar a votar, independentment del vot que triin... és l'acte més democràtic que s'ha fet mai en aquest país... el meu avi que va viure temps molt dolents sempre em deia que anar a votar dignificava a la societat i era un dret que sempre haviem d'exercir. Si és per una causa com aquesta en que se'ns demana opinió pel futur nacional del nostre país, encara molt més.

Salut i Independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.