directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 5 de juny de 2007 05:00 h

Arriba La Trinca, per salvar la humanitat

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

trinca gestmusic
La Trinca

Comparteix
   


Poc s'ha vist la productora Gestmusic per TV3 des d'aquells temps en que Xavier Sardà presentava el concurs Betes i Films ja fa una pila d'anys. Aquest cap de setmana, però, els Monty Python catalans van gaudir d'un espai públic de fins a 3 hores en ple prime time, per tal de vendre el seu darrer recopilatori La Trinca. 20 anys de cançons. Per fer-ho van crear un programa, el·laborat per la seva pròpia productora -és clar-, que vestia la trajectòria del trio de Canet des d'un vessant social quasi antropològic. Després ens van passar un 'No passa res', per recordar-nos que un dia també van ser bons catalans. Això sí... amb les seves grans interviews a personatges com Manuel Fraga, Lola Flores o Rocío Jurado.

Després d'un repàs per alguns dels seus gags i per alguns dels seus temes musicals, que van ser cantats i corejats per gran part de les famílies de Catalunya en record d'aquella banda que un dia ens va recomanar 'alegria per demanar autonomia' i que tan criticava 'la censura', va venir l'hora de la veritat. Sense cap mena de vergonya, els membres de La Trinca van explicar que havien fet un recopilatori refregint els seus temes més coneguts, i que es posava a la venda en format DVD. Al més pur estil de 'La tienda en casa'.

Com que amb tot aquest monogràfic no n'hi havia prou, el trio va aparèixer divendres a El Club amb l'Albert Om, per tal d'escalfar motors de cara al gran programa del dissabte. En aquest cas, però, va ser l'únic en què es va poder veure junts als 3 membres de la banda (el de les ulleres, l'alt i el de la barba). Les entrevistes del reportatge del dissabte no van permetre cap fotografia amb els 3 membres junts. Tan sols algunes imatges que van aparèixer de la -com no- presentació del disc. A la televisió, doncs, hi van anar per separat, i només la presentació del seu producte va permetre el miracle de la foto conjunta.

I bé, una vegada més, la nostra es va deixar vendre per un plat de llenties. La televisió pública catalana està essent el trampolí ideal perquè les grans estrelles catalanes puguin fer les proves a casa, amb gasosa, per anar finalment a la televisió de debò, a la televisió espanyola. És el cas d'Andreu Buenafuente, Xavier Sardà, Àngels Barcelò, Susanna Griso, Jordi Gonzalez... i per poc, l'equip del Minoria Absoluta amb el seu Mire usté. Evidentment, quan vulguin podran tornar a casa. A TV3 sempre els rebran amb les portes ben obertes, encara que només sigui per fer telepromoció. Nosaltres som així...

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Joan fletxa Barcelona
8 de juny de 2007, 23.03 h

Estic bastant d'acord amb l'article, sobretot després de veure l'entrevista en el programa de l'Om on podíem veure en Toni bastant incòmode i donant quasi tota l'estona l'esquena al Miquel Angel (està clar que no es porten bé, va comentar que feia 15 anys que no es veien).
Un avís als possibles compradors del recopilatori !!!!. A nivell tècnic és bastant lamentable. En els discs 1,2 i 3, que contenen versions originals, s'hi ha afegit massa reverberació i s'ha perdut la distribució s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
òscar fletxa penedès
7 de juny de 2007, 00.38 h

i quin és el problema de que hagin sabut fer molts calers?jo he disfrutat molt amb les cançons i els gags de la trinca a tv3 i també m'he pixat de riure amb en bonafont a la tv3 tot i que ara no puc suportar els programes que fan a espanya. és un error molt gran pensar que aquesta gent defensarà la nostra senyera a l'imperi o pensar que ho haurien de fer. ah i quin problema hi ha amb els pets? que passa també són uns venuts o què?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Xavi fletxa Sabadell
6 de juny de 2007, 20.02 h

Que no es porten bé els Trincos?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
bacus fletxa bcn
5 de juny de 2007, 14.36 h

puf al programa d'ahir de la terribes sortia el tiu dels pets promocionant el seu album... Que músicalment són una birria, i cada matí amb en cuní és promocionen partits polítics.

a mi la trinca sempre m'agradat pq és música i sarcasme.

A tv3 hi ha un munt d'espanyolistes començant pel majó o sigui que apunteu cap a dalt.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
pep fletxa barcelona
5 de juny de 2007, 11.05 h

Una Vergonya estem tips de gent que surt a TV3 a promocionarse


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.