directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 18:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 30 de maig de 2007 05:00 h

Es decidirà l'alcalde llançant una moneda

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

bollua alacant comunitat velnciana
La població de Bolulla tindrà un alcalde a sorts

Comparteix
   


A vegades la realitat pot superar la ficció. Tots alguna vegada hem fet broma dient allò de: "T'imagines que no guanya ningú i hi ha un empat de vots?". Doncs sí, és possible i ha passat. Concretament al municipi de Bolulla, a Alacant. El passat diumenge, 27 de maig, els 355 habitants estaven citats a votar. Doncs s'ha produït un empat tècnic, ja que tant PP com el PSOE han aconseguit 118 vots. Amb aquest resultat, cada llista té 3 regidors i el quart i decisiu està per adjudicar. El fet és tan extraordinari que la Junta Electoral estudiarà aquest dimecres com poder resoldre-ho.

La posició dels dos partits és divergent. El PSOE vol adjudicar-se un vot nul abans que es faci un sorteig i, així, s'atribueixi algun dels dos partits l'alcaldia. Per la seva banda, el PP denuncia que cinc persones búlgares s'han empadronat al domicili del número 2 dels socialistes i reivindiquen la seva victòria.

Sembla de guionista dolent però just en acabar l'escrutini i veure l'empat es van començar a donar possibles solucions per desempatar: que governés el partit guanyador de les últimes eleccions, que es fes a cara o creu o que governés el del partit que hagués obtingut la primera papereta treta de les urnes. En joc hi ha el càrrec de dirigir un municipi dedicat al conreu de nespres, la polèmica per l’ús de l’aigua i la possible aprovació d’un nou pla urbanístic.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Ignasi fletxa Gurb (Osona)
30 de maig de 2007, 17.59 h

és un fet si més no curiós però que també ha passat a un altre lloc dels països Catalans, concretament a la població de Malla (Osona) on CiU i Independents per Malla han quedat empatats a 103 vots amb una participació del 95 per cent! al final la Junta ha decidit que siguin els Indpendents els que s'emportin l'últim regidor. de fet fa quatre anys va passar el mateix però en aquell cas van haver d'esperar a un vot per correu que hi havia hagut per resoldre l'empat que va quedar a favor ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan Alòs fletxa Sabadell
30 de maig de 2007, 09.59 h

Llançant una moneda? Doncs encara surt barat. A la majoria de poblacions per decidir l'alcalde es "llencen" milers d'euros en propaganda electoral. N'hauríem de prendre exemple.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.