directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 11:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Aquest matí jutgen Marc Belzunces, l'independentista que va negar-se a col·laborar en unes eleccions espanyoles

S'ha convocat una manifestació de suport a les 9:15 davant els jutjats

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Tal com vam informar-vos fa uns mesos, la causa judicial contra Marc Belzunces, l'independentista català que va negar-se a participar en la maquinària electoral espanyola, continua endavant. Aquest dilluns se l'ha citat a declarar com a imputat per un delicte electoral, ja que Belzunces va practicar l'objecció electoral durant les darreres eleccions espanyoles al negar-se a participar en una mesa electoral. L'independentista ja ha avançat que continuarà reafirmant-se en els seus principis i s'acollirà al dret de no declarar. S'ha convocat una manifestació de suport a Belzunces a les 9:15 davant el jutjat on ha de declarar. De tirar endavant el procés Belzunces afronta una pena de presó de 14 a 30 dies o una multa de fins a 1.800 euros.

Comparteix
   

Tal com reconeix Belzunces, 'no hi ha precedents en el cas d'un independentista. Sí n'hi ha en casos de moviments socials alternatius a Catalunya, i anarquistes i testimonis de Jehovà a Espanya'.

Marc Belzunces és un dels impulsors de la campanya per un Estat Propi i també és membre de Softcatalà. L'independentista explica que va ignorar la citació, 'per simple coherència personal i intransferible' ja que no participaria de cap elecció espanyola.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de desembre de 2008, 13.24 h

Confesso que no tenia cap coneixament d'aquest cas. Sigui com sigui, he de felicitar el jove per la seva digna i coherent postura. El què és lamentable, és que quan veus aquestes coses, com és el cas d'en Belzunces i llavors llegeixes i veus què passa amb el passotisme dels polítics que diuen que són catalans i que miren per Catalunya, per força hom ha de pensar d'engegar-ho tot a fer punyetes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.