directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 16:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC insta el Govern a aplicar 'des del primer dia' la rebaixa del 5% a Rodalies i Regionals

'És innegociable i improrrogable', considera el coordinador dels diputats i senadors del PSC a les Corts, Francesc Vallès

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El coordinador dels diputats i senadors del PSC a les Corts, Francesc Vallès, ha qualificat aquest diumenge 'd'inadmissible' que el Govern es plantegi no aplicar la rebaixa del 5% del preu als bitllets de Rodalies i Regionals. Vallès ha indicat que aquesta és una mesura 'que beneficia els centenars de milers de ciutadans que cada dia utilitzen aquest transport públic per desplaçar-se i anar a treballar' i que, per tant, la seva aplicació és 'innegociable i improrrogable'. 'Cal que s'apliqui des del primer dia, el proper 7 de març, per no perjudicar els treballadors catalans', ha exigit el coordinador del PSC, que considera que CiU 'torna a demostrar que vetlla pels interessos d'una minoria'.

Comparteix
   


Etiquetes
Vallès ha volgut replicar així les paraules d'aquest dissabte de Duran i Lleida, a qui ha acusat de 'treballar a Madrid pels interessos d'uns quants i de fer victimisme quan s'han de prendre decisions que afecten la majoria dels ciutadans i els que més ho necessiten'. 'El Govern de CiU torna a demostrar amb la seva actitud que només vetlla pels interessos d'una minoria i menysté la majoria de ciutadans i treballadors', ha insistit el dirigent socialista, que ha recordat en aquest sentit l'eliminació de l'impost de successions, la seva posició en el cas dels fabricants d'automòbils, 'que podria perjudicar milers de treballadors' i, ara, amb la seva 'negativa a rebaixar el preu dels bitllets'.

'Tot això se suma a les retallades socials del Govern de Mas que ja afecten les universitats, els instituts, les escoles publiques i tot el nostre sistema públic de salut', ha finalitzat el diputat del PSC.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Violant fletxa St. ugat del Vallès
28 de febrer de 2011, 18.45 h

Per quan polítics i periodistes escriuran RODALIA i no pas rodalies - sempre calcant el castellà... Arribarà un dia que la gent d'aquest país estimi la seva llengua i s'esmerçarà per escriure i parlar-la bé? I els professionals de la comunicació? ¿se'ls exegiràs algun dia el domini correcte del seva principal eina de treball, com passa arreu del món?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
jm fletxa bcn
28 de febrer de 2011, 13.27 h

I la mateixa rebaixa al metro i al bus de bcn.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Nani fletxa Sants
28 de febrer de 2011, 12.18 h

Però si el PSOE va encarir els bitllets un 6.15% just abans de transferir-les a la Generalitat... de què s'exclamen ara?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.